Robertson leder backenes interne konkurranse

Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson konkurrerte også i fjorårssesongen.

28. sep 2018 kl 10.42 Arild Skjæveland

Etter kampen mot Paris Saint-Germain var Andy Robertson og Daniel Sturridge foran TV-kameraene og fortalte BT Sports utsendte om en internkonkurranse mellom Robertson og Trent Alexander-Arnold. Backene kjemper om å ha flest målgivende denne sesongen.

Det samme gjorde de i fjor.

– Forrige sesong hadde vi en liten konkurranse, men startet senere i sesongen. Denne sesongen prøver vi igjen, og ser hvem som topper til slutt, sier Robertson i et intervju med Liverpoolfc.com.

Robertson i tet

Liverpools venstreback står så langt med assist til Mohamed Salah mot West Ham, Sadio Mané mot Leicester og Daniel Sturridge mot PSG.

Mot Southampton svarte Trent Alexander-Arnold med sin første for sesongen, da han slo hjørnesparket som Joel Matip headet inn til 2-0.

– Det burde bare bli et halvt poeng! Det er fra en dødball, en corner. Vi har hatt denne diskusjonen, men jeg tror jeg bare gir ham poenget. Det er 3-1 til meg, og det er fint, sier Robertson.

– Vi er begge lystne på å bidra. Først og fremst defensivt, for vi ønsker å holde nullen, men fremover vil vi bidra med mål og målgivende. Trent er en fantastisk spiller, så jeg er sikker på at det blir jevnt. Dersom jeg klarer å holde følge med ham på antall målgivende denne sesongen er jeg sikker på at vi begge vil ha en sesong, sier den skotske landslagskapteinen.

– Vi signerte papirene på rullebanen

Har du innspill til journalisten?
[email protected]