– Shaqiri er et strålende kjøp av Liverpool

Jamie Carragher tror sveitseren vil bli en viktig spiller for LFC.

12. sep 2018 kl 11.27 Arild Skjæveland

Tirsdag kveld var Xherdan Shaqiri i aksjon for Sveits mot England på King Power Stadium. Liverpools nummer 23 burde ha scoret kampens første mål, men satte avslutningen sin til side for Jack Butland i England-buret.

Det var Sky Sports som sendte privatlandskampen, og Jamie Carragher var på som ekspert. Han trakk frem Shaqiri, og mente det var et strålende kjøp av sin gamle klubb.

– Jeg synes det er et strålende kjøp av Liverpool. Se på prislappen, alderen hans, og de store klubbene han har vært i og rutinen han har. Det er umulig at de ikke får pengene tilbake dersom det ikke kommer til å gå bra, så det er en god avtale for alle, sa Carra.

Kan bli viktig

Carragher tror den tidligere Bayern München-spilleren kan bli viktig for laget utover høsten.

– Shaqiri vil gjøre en forskjell. Dersom Salah skal byttes ut, kommer han noen gang til å erstatte ham? Jeg tror ikke han vil gjøre det fra start, men det å kunne sette han inn for Salah.

– Han gjorde en forskjell da han kom inn mot Leicester. Han spiller mer sentralt i banen for Sveits, men det er kanskje noe for Liverpool også fremover.Han vil ønske å vise seg frem, for de har store kamper denne måneden, og han vil ønske å være ta del i det, sier Carragher.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]