Sjekk Liverpools nye lagbilde

Store forandringer siden Jürgen Klopps første bilde for tre år siden.

30. sep 2018 kl 19.12 Johannes Steen

Bakerst fra venstre: Andy Massey, Peter Krawietz, Dominic Solanke, Nathaniel Phillips, Joe Gomez, Dejan Lovren, Kamil Grabara, Simon Mignolet, Alisson Becker, Caoimhin Kelleher, Virgil Van Dijk, Joël Matip, Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Pepijn Lijnders, John Achterberg

Fremste rad fra venstre: Divock Origi, Rhian Brewster, Georginio Wijnaldum, Sadio Mané, Naby Keita, Alberto Moreno, Andy Robertson, Adam Lallana, Jordan Henderson, Jurgen Klopp , James Milner, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain, Xherdan Shaqiri, Daniel Sturridge, Nathaniel Clyne, Rafael Camacho, Curtis Jones.

11 mann er med fra Klopps første

Liverpool-troppen har en noe uortodoks oppstilling på sitt ferskeste lagfoto, en forandring fra de klassiske bildene med tre rekker bak hverandre.

Dette bildet er Jürgen Klopps fjerde med Liverpool, og av bildet kan man se at det har skjedd mye siden det første bildet i 2015/16-sesongen.

Spillere som José Enrique, Kolo Touré og Christian Benteke er byttet ut med fjes som Andy Robertson, Virgil Van Dijk og Mohamed Salah.

Totalt er 16 av 27 spillere byttet ut, og de 11 som fortsatt er med på årets bilde er spillerne: Lovren, Mignolet, Gomez, Origi, Clyne, Moreno, Lallana, Henderson, Milner, Sturridge, Firmino.

Av disse var Joe Gomez, Henderson, Milner og Firmino inne i startoppstillingen i lørdagens kamp mot Chelsea.

Husker du navnet på alle i denne gjengen, som tok seg til finalen i Europa League?
2015/2016:
2015/2016:  Det er mange forandringer på laget fra 15/16-sesongen til i dag. En knippe solide spillere er fortsatt med.

Bakerst fra venstre: Graham Carter, Ryland Morgans, Andy Massey, Chris Morgan, Emre Can, Dejan Lovren, Adam Bogdan, Simon Mignolet, Ryan Fulton, Jose Enrique, Jonathan Flanagan, John Achterberg (Goalkeeping Coach), Jordan Milsom (Rehab Fitness Coach), Lee Radcliffe (Kit Manager), Ray Haughan,

Midten fra venstre: Pedro Philippou, Paul Small, Matt Konopinski, Ruben Pons, Peter Krawietz, Jordan Rossiter, Joao Teixeira, Joe Gomez, Divock Origi, Danny Ings, Jordon Ibe, Nathanial Clyne, Alberto Moreno, Zeljko Buvac , Pepijn Lijnders, Scott McAuley, Dave Rydings, Harrison Kingston,

Foran fra venstre: Philippe Coutinho, Adam Lallana, Mamadou Sakho, Christian Benteke, Martin Skrtel, Jordan Henderson, Jurgen Klopp, James Milner, Daniel Sturridge, Lucas Leiva, Roberto Firmino, Kolo Toure, Joe Allen

Har du innspill til journalisten?
[email protected]