Dette skriver avisene etter Sturridge sin sene utligning:– Umulig å holde Sturridge på benken om han fortsetter slik

Daniel Sturridge har trolig gitt både Klopp og landslagstrener Southgate noe å tenke på i det siste.

30. sep 2018 kl 12.28 Johannes Steen

«Sjelden har slutten på en seiersrekke blitt møtt med slike jubelscener», innleder James Pearce i LiverpoolEcho.

«Det er uavgjort-resultat som føles som seire, og denne passer godt i den kategorien.»

«Sturridge hadde bare vært på banen i tre minutter da han gjorde krav på ballen og skrudde ballen bak Kepa Arrizabalaga og opp i krysset fra 23 meter. Verdens dyreste keeper var sjanseløs.»

«Det var et øyeblikks magi mot sin gamle klubb – en bit briljans som virkelig annonserte Sturridges nye vår på det høyeste nivået.»

«For fire måneder siden lå Liverpool-karrieren hans i ruiner. Han var i desperasjonens dyp etter et miserabelt låneopphold i nedrykkede West Bron. En lang rekke skader virket å ha gjort sitt.»

«Men heller enn å kaste inn håndkleet, gravde Sturridge dypt. Å være borte fra Anfield gav ham ekstra takknemlighet for hva han hadde, og gjennom ren dedikasjon har han kjempet seg tilbake i Klopps planer. Han er i bedre form, sterkere og mer sulten.»

«The Kop sang navnet hans høyrøstet etter sluttsignalet. Sturridges fjerde mål i sesongen gjør at han har scoret nest flest mål for de røde – tross for å ha startet bare to av ni kamper.»

I forrige sesong plukket de helrøde bare ett av 15 mulige poeng borte mot topp seks-rivalene. Han bemerker at man allerede nå har vunnet mot Tottenham og tatt ett poeng fra Chelsea.

«Klopp er overbevist om at Chelsea er genuine utfordere. Dette bidro til å styrke troen på at Liverpool er det også.»

Snart kan ikke Sturridge holdes på benken

Jonathan Northcroft i The Times mener Daniel Sturridge snart ikke kan vrakes fra startoppstillingen mer.

«Liverpool og klopp er fullstendig klare over kvalitetene til sin nummer 15, og Chelsea, selv da de solgte Sturridge som ung, har ingen tvil om hva han er i stand til. To ganger på fire dager mot sin gamle klubb har Sturridge påmint fotballen om den latende magien som finnes skoene hans. Kvaliteter som gjør ham til den mest begavede spissen tilgjengelig for både klubb og landslag.»

To ganger på fire dager mot sin gamle klubb har Sturridge påmint fotballen om den latende magien som finnes skoene hansJonathan Northcroft, The Times

«Det er kanskje umulig for Klopp, selv med sin berømte trio på topp, å holde Sturridge på benken om han skulle fortsette slik. Og kan Gareth Southgate ignorere ham når den neste England-troppen annonseres på torsdag?»

Salah er ute av form

Barney Ronay i The Guardian fokuserer mer på hvordan Mohamed Salah kom svakest ut i stjerneduellen mot Chelseas Eden Hazard.

«Man var i stand til å være på høyde med Chelsea, selv med sin stjerneangriper åpenbart ute av form. Salah gikk av banen med 25 minutter igjen og i den perioden ble Liverpool sterkere, og så heller mer enn mindre ut til å kunne score.»

«Fire mål på sine 14 siste kamper for Liverpool er greit nok, men ikke stort i forhold til forrige sesong. Salah var under sitt beste mot et sterkt lag igjen. Siden April har fjorårets Premier League-spiller scoret mot Brighton, Saudi Arabia, West Ham og Southampton. I samme periode har han feilet i å score mot Chelsea, Paris Saint-Germain, Tottenham, Real Madrid, Chelsea, Roma og nå Chelsea igjen.»

«Slik er det i fotballen på det nivået Salah har nådd, en brutal Business med nøye målt fremgang og konstant sammenlikning.»

Vanskelig å ignorere for Southgate

Sam Wallace i The Times er også opptatt av at Daniel Sturridge må inn i diskusjonen til det kommende landslags-uttaket.

«Hans utligningsmål var av den typen skudd fra distanse som ville vært umulig for hvilken som helst målvakt å redde, selv Kepa Arrizabalaga, verdens dyreste. Sturridge var klubbens ledende angriper da Jürgen Klopp kom til Anfield, og imens han i disse dager ikke en gang er i topp fire, er det øyeblikk han fortsatt kan gjøre sin tilstedeværelse bemerket.»

«Hans forrige opptreden på Stamford Bridge var på lån i West Bromwich i februar da han bare holdt i fire minutter før han ble byttet ut med en skade som skulle holde ham ute i en måned. Denne gangen var han på banen i de fire gjenværende minuttene og endte opp med å stjele showet, selv fra Hazard.»

Denne gangen var han på banen i de fire gjenværende minuttene og endte opp med å stjele showetSam Wallace, The Times

«Dette var sturridges andre ligamål denne sesongen, og samtidig som han har kommet i skyggen av den berømte trioen på topp i Liverpool, var dette et glimt av hva han en gang kunne gjøre og kanskje kan gjøre igjen. Han har mistet sin plass i England-laget i de fire årene etter sine beste dager i Liverpool-drakt, og muligens er øyeblikk som dette bare noe som legger til frustrasjonen over hva som kunne ha vært.»

«Det skal annonseres en England-tropp denne uken og Sturridge har ikke spilt for landet sitt på 12 måneder, han har ikke scoret på nesten to år».

«Hans mest nylige skadeproblemer startet på oppdrag for England i 2014, men når han scorer mål som dette, vil han bli vanskelig å ignorere.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]