SpillerbørsVirgil van Dijk var strålende

Liverpool.no har Virgil van Dijk som Liverpools beste i bortekampen mot Chelsea.

29. sep 2018 kl 20.59 Arild Skjæveland

Alisson Becker 8

Får litt kritikk for Eden Hazards scoring, men reprisene viser at ballen spretter like før, så det hadde vært en kjemperedning dersom han hadde tatt den, selv om vinkelen er skrå. Gjør en rekke store viktige redninger når LFC jakter utligningen, er trygg og flink med ballen.

Trent Alexander-Arnold 7

Møter kanskje ligaens beste spiller for øyeblikket, og kommer bra fra det. Er tett opp i Hazard, og gjør en god kamp begge veier. For en luksus det er å ha en back som er så god med ballen.

Joe Gomez 7

Fortsetter den fine utviklingen, og ser ut til å være den beste makkeren til Virgil van Dijk for øyeblikket. Ser ut til å ha utviklet seg mye det siste halve året og gjør en god kamp.

Virgil van Dijk 8

Avsluttet kampen som kaptein, og det er et armbind han kler. En gigant og den som styrer forsvaret. Er så trygg og god, og Liverpools beste i kveld.

Andy Robertson 6

Er ikke like involvert som han vanligvis er, men det handler nok mye om motstanderen, og en kan ikke forvente at han skal se ut som en ving. En bra kamp av Robertson, men vi har sett ham bedre. Hadde fortjent en målgivende til Shaqiri.

Jordan Henderson 6

Vinner mange baller, løper og kjemper. Har en bestemt arbeidsoppgave i dag, og løser den bra. Når Liverpool jakter mål roper en gjerne etter en spiller som tør å prøve de mer kreative løsninger.

Georginio Wijnaldum 6

En kamp på det jevne av Wijnaldum, som nok er bedre når han spiller i den dype rollen. Gjør en bra kamp mot en av de beste midtbanene i Europa med Kovacic, Kanté og Jorginho.

James Milner 7

Vi har blitt bortskjemt med James Milner i dag. Også i dag leverer evighetsmaskinen. Spiller en meget god kamp, men må konsentrere seg mer om det defensive enn han har gjort så langt i sesongstarten. Viser sin kapasitet når han tar et voldsomt løp og får stoppet Moses når Robertson er helt tom.

Sadio Mané 7

Også for Sadio Mané handlet det mye om å jobbe begge veier i dag. Når han først får sjansen viser han at han kan skape noe utav ingenting, og også han kunne ha fått en scoring. Spiller litt dypere nå enn han gjorde i starten.

Mohamed Salah 7

Det er nok kontroversielt å gi Mohamed Salah en sjuer i kveld – men før pause spiller han kanskje sin beste omgang så langt i sesongen. Det eneste som mangler er at avslutningene sitter. Sliter mer i andreomgang, og blir tatt av banen midtveis i andre.

Roberto Firmino 7

Er ikke så involvert i den første omgangen, da mye handler om å jobbe defensivt og hindre at Jorginho kan diktere spillet slik han har gjort hittil i sesongen. I den andre omgangen er han et meget bra oppspillspunkt, og er uheldig som ikke scorer når David Luiz redder på streken.

Naby Keita

Kommer inn for Jordan Henderson, og har et godt innhopp. Har et imponerende driv, og skaper mye rom for andre.

Xherdan Shaqiri

Kommer inn for Mohamed Salah, og bør så absolutt score når Andy Robertson finner ham med et innlegg.

Daniel Sturridge

Redningsmannen! Hadde et lignende forsøk på onsdag, men traff da tverrleggeren. Nå var siktet innstilt, og han redder poeng i kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]