SKRYT:  James Milner har aldri vært i tvil om at Daniel Sturridge er en kvalitetsspiller.

– Ingen har noen gang tvilt på Sturridge

James Milner er fornøyd med at laget skaper sjanser, selv om man bommet mye.

Liverpool slet lenge med å finne nettmaskene mot Chelsea på lørdag, tross mange gode muligheter. Også i onsdagens kamp mot samme lag, slet man med å omsette sjansene til mål.

James Milner tror at det snart vil løsne i større grad for Liverpools angripere.

– Antallet sjanser vi skaper er tilfredsstillende og jeg tenker man skulle vært mer bekymret om vi ikke skapte de sjansene. Jeg er sikker på at de vil begynne å bli litt enklere snart, sier James Milner til Liverpoolfc.com.

– Noen ganger en du nødt til å finne en eller annen måte å få et poeng eller en seier på, og det var et positivt poeng. Det er fortsatt områder vi kan forbedre oss på, men de er et topplag, de har vist det i starten av sesongen og de viste det på onsdag.

– Vi visste det ville bli tøft, men alt i alt tenker jeg det er et godt poeng og forhåpentligvis kan vi benytte flyten fra slutten av kampen til å ta det videre i de to siste før landslagspausen.

– Fortjente ikke å tape

På lørdag var det som kjent innbytter Daniel Sturridge som til slutt klarte å få hull på byllen da han prikket et langskudd i krysset på strålende vis. På onsdagen var det også den engelske spissen som scoret de rødes ene mål.

Visekapteinen har aldri vært i tvil om at Sturridge er en spiller av høy klasse. Denne sesongen har spissen ikke mer enn 12.5 minutter i snitt mellom hver scoring i premier Leauge – det klart høyeste målsnittet i serien.

– Ingen har noen gang tvilt på hans ferdigheter. Han scorer mål, se på målstatistikken hans for klubben, og han er en topp kvalitets-spiller, noe vi er heldige med å ha gjennom hele troppen. Forhåpentligvis kan han fortsette å bidra som dette.

– Vi er førnøyde, for jeg er ikke så sikker på at vi fortjente å tape den kampen.

– Det krevde et øyeblikk av kvalitet. Vi skapte andre gode sjanser som vi ikke utnyttet, men det er det fine med å ha så mye kvalitet i stallen som vi har, og spillere som Sturridge som bare venter streber etter å komme inn. Det er det han gjør – han scorer mål.

Ser fram til ny europeisk kveld

Førstkommende onsdag er det kamp igjen. Da er det Napoli som venter i Italia i det som fort kan bli en tøff batalje, i andre runde av sesongens Champions League.

– Dette er den typen kamper du ønsker å spille i: God atmosfære, gode europeise kamper, sier Milner, som ble målscorer i 3–2-seieren mot PSG på Anfield.

– Det er en ny tøff kamp og det er hva vi ser ut til å ha i hver eneste kamp for tiden, men vi kan håndtere det.