– Ingen har noen gang tvilt på Sturridge

James Milner er fornøyd med at laget skaper sjanser, selv om man bommet mye.

30. sep 2018 kl 17.31 Johannes Steen

Liverpool slet lenge med å finne nettmaskene mot Chelsea på lørdag, tross mange gode muligheter. Også i onsdagens kamp mot samme lag, slet man med å omsette sjansene til mål.

James Milner tror at det snart vil løsne i større grad for Liverpools angripere.

– Antallet sjanser vi skaper er tilfredsstillende og jeg tenker man skulle vært mer bekymret om vi ikke skapte de sjansene. Jeg er sikker på at de vil begynne å bli litt enklere snart, sier James Milner til Liverpoolfc.com.

– Noen ganger en du nødt til å finne en eller annen måte å få et poeng eller en seier på, og det var et positivt poeng. Det er fortsatt områder vi kan forbedre oss på, men de er et topplag, de har vist det i starten av sesongen og de viste det på onsdag.

– Vi visste det ville bli tøft, men alt i alt tenker jeg det er et godt poeng og forhåpentligvis kan vi benytte flyten fra slutten av kampen til å ta det videre i de to siste før landslagspausen.

– Fortjente ikke å tape

På lørdag var det som kjent innbytter Daniel Sturridge som til slutt klarte å få hull på byllen da han prikket et langskudd i krysset på strålende vis. På onsdagen var det også den engelske spissen som scoret de rødes ene mål.

Visekapteinen har aldri vært i tvil om at Sturridge er en spiller av høy klasse. Denne sesongen har spissen ikke mer enn 12.5 minutter i snitt mellom hver scoring i premier Leauge – det klart høyeste målsnittet i serien.

– Ingen har noen gang tvilt på hans ferdigheter. Han scorer mål, se på målstatistikken hans for klubben, og han er en topp kvalitets-spiller, noe vi er heldige med å ha gjennom hele troppen. Forhåpentligvis kan han fortsette å bidra som dette.

– Vi er førnøyde, for jeg er ikke så sikker på at vi fortjente å tape den kampen.

– Det krevde et øyeblikk av kvalitet. Vi skapte andre gode sjanser som vi ikke utnyttet, men det er det fine med å ha så mye kvalitet i stallen som vi har, og spillere som Sturridge som bare venter streber etter å komme inn. Det er det han gjør – han scorer mål.

Ser fram til ny europeisk kveld

Førstkommende onsdag er det kamp igjen. Da er det Napoli som venter i Italia i det som fort kan bli en tøff batalje, i andre runde av sesongens Champions League.

– Dette er den typen kamper du ønsker å spille i: God atmosfære, gode europeise kamper, sier Milner, som ble målscorer i 3–2-seieren mot PSG på Anfield.

– Det er en ny tøff kamp og det er hva vi ser ut til å ha i hver eneste kamp for tiden, men vi kan håndtere det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]