Bekrefter at ligaens eldste spiller skal stå i mål

Roy Hodgson har holdt sin pressekonferanse.

18. jan 2019 kl 15.55 Arild Skjæveland

Et kvarter før Jürgen Klopp entret presserommet på Melwood, holdt Roy Hodgson sin pressekonferanse i London.

Der bekreftet 71-åringen at hans første- og andrekeeper er ute med skader, og at det er Julian Speroni som skal vokte buret på Anfield. Argentineren fyller 40 år i mai, og har vært i Crystal Palace siden 2004.

– Det ser ut som Speroni vil starte. Han er en god målvakt, så vi er heldigere enn mange klubber som har en keeper med hans kvaliteter og erfaring som tredjevalg. Vi har en mann som har spilt over 400 kamper for Palace, og han er i veldig fin form, sa Hodgson til pressen.

Sist Speroni sto i mål, var Boxing Day 2017. Det gjør ikke Hodgson bekymret.

– Julian er en veldig, veldig aktiv keeper, spesielt på våre treninger. Jeg ser ikke noe forskjell på ham nå fra da han spilte for et år siden, og er glad for at vi har han. Han gleder seg til det, har sevltillit, og er stolt over det han har oppnådd i denne klubben hvor han er en legende på alle mulige måter. Han vil jobbe hardt for å beholde plassen selv når de to andre er tilbake.

Speroni blir den eldste spilleren som spiller Premier League-fotball denne sesongen. Han er født i mai 1979. Den eldste som har spilt før Speroni i 2018/19 er Brightons back Bruno. Han er 38 år gammel, født i oktober 1980.

Palace har ellers kun backen Pape Souare ute med skade. Han har en skulder utav ledd.

Spår tøff kamp

Palace har tatt poeng både på Etihad Stadium og Old Trafford denne sesongen. Hodgson er forberedt på at det blir tøft.

– Det utgjør ikke så stor forskjell i våre forberedelser om vi møter dem hjemme eler borte. Du må sørge for at spillerne vet så mye som mulig om motstanderen, sier han.

– Vi kommer til å måtte jobbe like hardt som vi gjorde mot Manchester United og Manchester City for å sørge for at vi får med oss noe fra Anfield.

Liverpool - Crystal Palace spilles lørdag kl. 16.00, og sendes ikke direkte på norsk TV. Kampen vises i opptak på TV 2 Sport Premium 2 kl. 18.15.

TILBAKE:
TILBAKE:  Roy Hodgson vil lørdag returnere til Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]