Bekreftet: Clyne lånes ut

Bournemouth har bekreftet at de har hentet nok en spiller fra Liverpool.

4. jan 2019 kl 19.42 Hans Christian Boge-Fredriksen

Liverpool og Bournemouth har nå bekreftet at Nathaniel Clyne skal spille for laget fra sørkysten i England ut sesongen.

Den 27-år gamle høyrebacken har slitt med å få spilletid under Klopp denne sesongen, og har kun fått en kamp fra start og tre som innbytter.

Vil få mer spilletid

I Bournemouth sliter de med skader på høyrebacken med både Simon Francis og Adam Smith ute med langtidsskader. I forrige kamp ble midtbanespiller Junior Stanislas brukt på høyreback.

Clyne går sannsynligvis veldig fort inn i første-elleveren og vil nok få mye spilletid frem til sommeren. Han kan få debuten sin allerede på søndag, når Bournemouth møter Brighton i FA-cupen.

Siden overgangen fra Southampton i 2015 har Clyne spilt 103 kamper for Liverpool, men kun ti av disse har kommet de siste to sesongene.

Han var førstevalget på høyreback i både 2015/16- og 2016/17-sesongen før han forrige sesong ble satt ut av en langvarig ryggskade. Siden det har han vært bak både Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez i høyreback-køen.

Clyne imponerte mange da han første gang spilte en Premier League-kamp for sesongen i 3-1 seieren over Manchester United i desember. Engelskmannen spilte hele kampen, i det som ble hans 100. kamp for klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]