Bekreftet: Robbo har signert

Liverpool FC bekrefter at Andy Robertson har signert en ny femårskontrakt på Melwood i dag.

17. jan 2019 kl 19.15 Einar Kvande

24-åringen, som kom til Liverpool fra Hull for halvannet år siden, signerte den nye kontrakten i klubbens lokaler på treningsfeltet Melwood i dag.

Robertson har spilt 56 kamper for klubben så langt, og har gjort ett mål.

– Så snart klubben la frem det nye kontraktsforslaget var dette enkelt for meg. Jeg ønsker å bli værende her, så jeg signerte kontrakten så raskt som mulig etter at den ble lagt på bordet, sier venstrebacken til Liverpoolfc.com.

GLISER BREDT
GLISER BREDT  Andy Robertson håper å vinne et par trofeer med Liverpool i løpet av de kommende fem årene.

– Det var en ganske enkel kontrakt å signere, og det tror jeg klubben synes også. Vi ble enige veldig raskt, og det er grunnen til at dette skjedde så kjapt.

– Det har vært en fornøyelse å bli kjent med guttene og jobbe med staben her på Melwood. Jeg elsker å komme på jobb hver dag. Det gjør jeg virkelig her. Jeg er glad for at jeg har forlenget mitt opphold her, og forhåpentligvis har vi mange gode dager foran oss.

Mange har signert

Robertson, som ble kaptein for Skottland i september, følger dermed karer som Roberto Firmino, Mohamed Salah, Jordan Henderson, Sadio Mané og Joe Gomez, som alle har signert nye kontrakter med Liverpool i løpet av det siste året.

– Jeg håper vi kan få suksess som lag i løpet av denne nye kontrakten. Denne klubben krever trofeer, og det har gått for lenge uten. Så jeg håper jeg kan hjelpe klubben å sanke et par nye trofeer, og hjelpe den i riktig retning, for fansen krever det, og klubben krever det. Derfor er det målet, sier Robertson.

– Vi var nær i Champions League, men nå handler det om å ta neste steg, og forhåpentligvis får jeg en vinnermedalje om nakken, uansett hvilken turnering det er i. Det er hovedmålet vårt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]