FA Youth CupHat-trick sendte Liverpool videre

Liverpool U18 beseiret Accrington Stanley 4-0 i FA Youth Cup.

22. jan 2019 kl 00.11 Hans Christian Boge-Fredriksen

De røde ungguttene hadde få problemer med å ta seg videre fra fjerde runde i FA Youth Cup på bekostning av Accrington Stanley.

Nok et hat-trick for kapteinen

17 år gamle Paul Glatzel ble den store helten for Liverpool U18 med sitt hat-trick, etter at midtstopper Rhys Williams hadde gikk Liverpool ledelsen i St Helens.

Dette var det tredje hat-tricket for sesongen for U18-kapteinen Glatzel. Fra før har han et hat-trick i serien mot West Bromwich, og et fra U18 Premier League cup mot Southampton.

Selv om Liverpool til slutt vant suverent, var det ifølge Liverpoolfc.com Accrington Stanley sine unggutter som fikk den første store målsjansen. Etter det dominerte de røde ungguttene fullstendig, og gikk opp til ledelsen etter 25. minutter etter en heading av nevnte Williams.

Glatzel rakk å øke ledelsen til 2-0 før pause, før han i andre omgang scoret to mål og sikret seg nok et hat-trick.

I femte runde av FA Youth Cup venter Wigan på hjemmebane 9. februar.

Møter Manchester United til helgen

Allerede på lørdag spiller Liverpool U18 kvartfinale i U18 Premier League Cup. Da venter ungguttene til Manchester United.

– Alle kamper mot Manchester United er viktige kamper, det spiller ingen rolle om det er i ligaen eller i en treningskamp. Dette er en kvartfinale, og da blir det litt ekstra rundt kampen, sier trener for Liverpool U18 Barry Lewtas.

Liverpool: Jaros, Walls, Larouci, R. Williams, Savage, Clarkson (Ritaccio, 85), Sharif (O’Rourke, 85), Dixon-Bonner (Bearne, 70), Glatzel, Duncan, Longstaff.