Henderson er usikker før lørdagens kamp

Kapteinen vil bli testet på fredag.

10. jan 2019 kl 23.54 Arild Skjæveland

Jordan Henderson kan miste lørdagens ligakamp borte mot Brighton med en leggskade. Han var med i planene til kampen mot Wolverhampton, men skaden han pådro seg på trening gjorde at han måtte bli hjemme. Nå kan han miste enda en kamp, ifølge Chris Bascombe i The Telegraph.

Henderson vil bli testet på fredag, for å sjekke om han kan være med på reisen sørover til Brighton.

Fabinho i midtforsvaret

Ifølge Bascombe vil Dejan Lovren miste kampen, og det samme vil Joel Matip som enda ikke er helt bra etter sitt kragebeinsbrudd. Det vil bety at Fabinho vil spille midtstopper sammen med Virgil van Dijk.

Adam Lallana må også komme seg gjennom fredagens trening for å være med i troppen, og med Fabinho i midtforsvaret er spillerne Jürgen Klopp har tilgjengelig for midtbanen ganske få.

Gini Wijnaldum, James Milner, Naby Keita og Xherdan Shaqiri er alternativene på midten. Klopp vil holde sin pressekonferanse fredag kl. 11.00, og komme med siste nytt før kampen. Den pressekonferansen kan du se og følge her på liverpool.no.

Brighton - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]