Mener Hull er den beste kandidaten for Woodburn

Flere klubber skal ha vist interesse for 19-åringen, men Hull blir pekt på som Liverpools preferanse.

29. jan 2019 kl 13.17 Arve Vassbotten

Ben Woodburn skal være ønsket av Hull på lån før overgangsvinduet stenger på torsdag, melder Goal.com ved pålitelige Neil Jones.

19-åringen har vært på utlån i Sheffield United i første halvdel av sesongen, men ble hentet tilbake på grunn av manglende spilletid. Han fikk bare åtte kamper, og bare to av dem fra start, før han ble skadet i desember.

Beste kandidat

Liverpool skal ha fått flere henvendelser om talentet, men Hull skal være den beste kandidaten. Dette skal blant annet skyldes behandlingen Harry Wilson fikk på lån der av Nigel Adkins sist sesong.

Men også det at Hull er i en posisjon der det er mer sannsynlig at de gir Woodburn en sjanse til å spille vektlegges.

– Vi får se. Det er noen klubber som er interessert, men for å være ærlig hvis disse klubbene ikke gir meg noen garant om at han vil spille, er det ingen som helst grunn fra mitt synspunkt å låne ham ut, har Klopp tidligere uttalt om Woodburn.

Lazar Markovic og Pedro Chirivella er to andre spillere, som kan bli lånt ut eller solgt før torsdag, ifølge Goal.com. Markovic skal det ha kommet henvendelser på fra Mexico. Chirivella, avslo et tilbud fra Rosenborg i sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]