– Jeg føler jeg er blitt bedre denne sesongen

Hver eneste treningsøkt er viktig for Andy Robertson.

17. jan 2019 kl 20.55 Einar Kvande

Andy Robertson signerte i dag en ny femårskontrakt med Liverpool. Skottland-kapteinen mener at Anfield-klubbens supportere fortsatt ikke har sett det beste av ham.

– Hver dag kommer jeg på trening og føler at jeg blir bedre på noe, sier Robertson til Liverpoolfc.com.

– Jeg er fortsatt ung nok i en alder av 24 år, og jeg håper at vi ikke har sett meg på mitt beste ennå. Jeg tror jeg kan bli bedre på det som kanskje er noen små svakheter. Det handler om å forbedre seg litt hver dag, og også jobbe med ting du mener er dine styrker, utdyper han.

Flere målgivende

– Jeg føler jeg har forbedret meg. Denne sesongen har jeg allerede flere målgivende pasninger enn forrige sesong, noe som er viktig for meg, da jeg ønsket å bidra mer i angrep og slå bedre sistepasninger.

Denne sesongen har jeg allerede flere målgivende pasninger enn forrige sesong.Andy Robertson

– Jeg føler at jeg er blitt bedre denne sesongen, men jeg kan fortsatt bli enda bedre. Som forsvarsenhet har vi forbedret oss defensivt selvsagt, og jeg føler jeg er blitt bedre som en følge av det.

– Jeg er godt fornøyd med den siden av spillet mitt også. Det blir bedre og bedre, og jeg håper det fortsatt er mye i vente fra meg, avslutter Robertson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]