– Robbo oser Liverpool

Jürgen Klopp er meget godt fornøyd med at Andy Robertson har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool.

17. jan 2019 kl 20.02 Einar Kvande

Klopp forteller om forhandlinger som ble unnagjort på rekordtid.

– Av alle kontraktsforhandlingene jeg har vært involvert i, tror jeg denne nesten ble unnagjort på rekordtid. Robbo nølte ikke et sekund da vi snakket om å forlenge hans opphold i klubben, forteller Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettside.

– Jeg husker da vi signerte ham sommeren 2017. Jeg snakket mye om hans historie og den reisen han har hatt, og hvordan jeg elsket den. Jeg mener det sa alt om hvilken type person og spiller han ville være for oss. Han har overgått de forventningene.

Ingen enkel start

– Han er fra Glasgow opprinnelig, men alt ved ham oser Liverpool.

– Det har vært fantastisk å se ham vokse som spiller, utvikle seg og bli bedre. Han hadde kanskje ingen enkel start her, for vi er velsignet med en annen fantastisk venstreback i Alberto Moreno. Han måtte være tålmodig. Han måtte være klar til å ta sjansen når den kom, og fremgangen hans var vært et eksempel til etterfølgelse for alle spillere som slutter seg til vårt lag.

Våre supportere elsker ham, og han elsker dem.Jürgen Klopp om Andy Robertson

– Alle kjenner personligheten hans, både på og utenfor banen. Men vi overser kanskje av og til kvalitetene hans. Spør de som spiller mot ham, både i kamp og på trening, og de vil snakke om hans tekniske og taktiske kvaliteter, like mye som hans karakterstyrke og lidenskap.

– Våre supportere elsker ham, og han elsker dem. Både han og hans unge familie føler seg hjemme i Liverpool. Det er fantastisk at dette nå blir deres hjem i enda lenger tid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]