Solanke ute i en måned

Dermed kan han få Bournemouth-debuten på Anfield!

5. jan 2019 kl 18.47 Einar Kvande

En hamstringskade gjorde at Dominic Solanke ikke var aktuell for Liverpool-troppen til kampen mot Paris Saint-Germain den 28. november. Det skal angivelig ha vært denne skaden som førte til at Crystal Palace trakk seg fra en låneavtale for Solanke tidligere denne uken.

I går la imidlertid Bournemouth 19 millioner pund på bordet for å sikre seg Liverpool-spissen, og sørkystklubben må også ut med seks millioner pund til dersom avtalte klausuler slår inn.

I dag kommer BBC Sport med nyheten om at hamstringskaden vil holde Solanke ute en måned til. Dermed kan spissens Bournemouth-debut faktisk komme i kampen mot Liverpool på Anfield lørdag 9. februar!

Kjente til problemet

– Dominic vil miste mesteparten av januar, uttalte Eddie Howe til BBC i forbindelse med at hans lag tapte 3-1 for Brighton i FA-cupen i dag, i en kamp der utlånte Nathaniel Clyne spilte fra start, og dermed fikk sin Bournemouth-debut.

– Han har hamstringproblemer, så det vil trolig bli februar før vi får se ham i aksjon, la Bournemouth-manageren til.

– Men dette kjente vi til, for han har vært gjennom alle de medisinske testene, understreket han.

Liverpool har i løpet av de siste to og et halvt årene solgt Jordon Ibe, Brad Smith og Dominic Solanke til Bournemouth for en samlet sum av 40 millioner pund. Dette er altså mer enn Mohamed Salah kostet Anfield-klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]