Tidligere Liverpool-spiss etterforskes etter påstander om mobbing

Har midlertidig trukket seg som U18-trener hos Cardiff City.

3. jan 2019 kl 14.20 Einar Kvande

Liverpool Echo melder at Cardiff City har startet en etterforskning etter at det har kommet klage på Craig Bellamys oppførsel mot en ung Cardiff-spiller. Spilleren det er snakk om har siden forlatt klubben.

Den tidligere Liverpool-angriperen har inntil videre trukket seg som U18-trener hos den walisiske klubben, mens etterforskningen pågår.

Benekter påstandene

Bellamy, som spilte for Liverpool både i 2006/07 og i 2011/12, stiller seg uforstående til anklagene mot ham.

– Påstandene benekter jeg. Jeg forventer å fortsette i stillingen, og har søkt advokathjelp, sier Bellamy i en pressmelding.

– Jeg er klar over anklagene som er kommet mot meg via media. Jeg forstår at Cardiff City må ha en grundig etterforskning av dette, og det er jeg selv som har trukket meg tilbake fra trenerjobben slik at de kan fullføre sin etterforskning i fred og ro.

– Jeg er selvsagt lei meg for at det har kommet slike anklager mot meg, og jeg liker heller ikke måten de har kommet på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]