BekreftetTrent Alexander-Arnold til 2024

Høyrebacken har signert ny kontrakt.

19. jan 2019 kl 10.59 Arild Skjæveland

En ny gladmelding fra Anfield. Trent Alexander-Arnold har i dag skrevet under på en ny femårskontrakt med klubben!

Med det er han bundet til Liverpool FC frem til 2024. Forsvarsrekka med Alisson Becker, Joe Gomez, Andy Robertson og Alexander-Arnold har alle femårskontrakter – mens Virgil van Dijks avtale går ut i 2023.

– I ekstase

20-åringen forteller at han er veldig lykkelig etter å ha signert.

– Jeg er i ekstase, og veldig stolt. Jeg føler meg veldig privilegert som har den støtten fra klubben som tilbyr meg en ny avtale. Jeg var aldri i tvil om å signere og forlenge tiden min i klubben. Forhåpentligvis kan vi ha mye suksess på de årene, sier Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

– Så snart de tilbudte meg kontrakten nølte jeg aldri. Det som har gjort det lett for meg er å ha folk rundt meg som gjør at jeg bare kan fokusere på fotballen, og få avtalen signert så snart som mulig. Det gjelder spesielt min bror, og min manager. De har tatt den rollen, og tillatt meg å fokusere på fotballen og ikke bli distrahert.

67 kamper

Det er ventet at Alexander-Arnold mister lørdagens kamp mot Crystal Palace med et kneproblem, men han kan være tilbake mot Leicester City om halvannen uke.

– De siste 18 månedene har vært veldig spesielle. Forhåpentligvis vil de 18 neste bli enda mer spesielle, sier han.

Scouseren debuterte i oktober 2016, og har siden den gang blitt førstevalg på høyrebacken og spilt 67 kamper for de helrøde. Han er også på det engelske landslaget, og var med i Englands VM-tropp.

NY AVTALE:
NY AVTALE:  Trent Alexander-Arnold har signert en ny kontrakt med klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]