Vet fortsatt ikke om det blir kvartfinale

Villarreal-kampen ødela mye for Liverpool U23 i Premier League International Cup.

25. jan 2019 kl 15.07 Einar Kvande

Liverpool U23 vet fortsatt ikke om de skal spille kvartfinale i Premier League International Cup eller ei, selv om de røde er ferdige med alle tre gruppespillkampene.

Liverpool har spilt alle sine tre kamper i gruppespillet på hjemmebane, og ble gruset hele 7-0 av Villarreal i den første av disse, i november.

Deretter ble Hertha Berlin slått 3-1 i begynnelsen av desember, før Swansea ble slått 2-0 i går kveld.

Villarreal ble gruppevinner, men Liverpool kan fortsatt nå kvartfinalen som en av de to beste gruppetoerne.

Gjorde jobben

– Vi har gjort vår del av jobben. Vi har hentet oss inn igjen etter tapet for Villarreal, og har vunnet de to kampene etter det. Det var alt vi kunne gjøre, sier U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Som gruppe har vi respondert veldig bra på Villarreal-tapet. Jeg tror det var vårt siste tap, men vi har trolig ikke vunnet så mange kamper som vi burde ha gjort, legger han til.

Scoringer av Lazar Markovic og Glen McAuley sørget for 2-0 seieren over Swansea.

– Jeg syntes vi var veldig gode i perioder i første omgang. Vi hadde ballen mye. I andre omgang hadde vi ikke like god kontroll, og måtte forsvare oss mer. Jeg hadde likt at vi hadde hatt ballen mer etter pause, men de gangene det glapp litt i forsvar gjorde Shamal George et par veldig gode redninger. Jeg synes også vi gjorde to veldig flotte mål, sier Critchley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]