Haaland ser ut til å rekke kampen

Salzburgs trener antyder at vi får se nordmannen i aksjon på Anfield.

1. okt 2019 kl 13.17 Einar Kvande

Erling Braut Haaland har vært regnet som tvilsom til RB Salzburgs visitt på Anfield på grunn av sykdom, men nå skal jærbuen være på bedringens vei, ifølge Salzburg-manager Jesse Marsch.

Haaland har scoret hele 17 mål på bare 12 kamper for Salzburg, inkludert et hat-trick mot Genk i den første Champions League-runden.

– Erling er en gutt med et utrolig talent. Han kan gjøre nesten alt. Han er friskmeldt. Så vi må bare ta en avgjørelse. Er han klar fra start, eller setter vi ham inn fra benken? Han har vært litt syk denne uken, så vi måtte håndtere det. Men han er klar til kamp, uttaler Marsch til SiriusXM FC.

Har lagt en plan

Salzburg-manageren forventer en tøffere oppgave på Anfield enn i storseieren over Genk.

– Vi har forsøkt å komponere en veldig klar kampplan, så vi vet nøyaktig hvordan vi skal spille, samtidig som vi er klar over hvordan Liverpool kan straffe oss. Klarer vi å beholde konsentrasjonen i 90 minutter og utføre kampplanen, har vi en god mulighet til å lykkes. Da har vi i det minste en sjanse.

– Jeg bryr meg ærlig talt ikke om resultatet. Vi ønsker å reise til Anfield og spille vårt eget spill. Spillerne må opptre med selvtillit, og være aggressive. Da trenger vi ikke å bekymre oss for å gjøre feil. Vi må spille med glede og selvtillit. Da har vi en bedre sjanse til å få et godt resultat. Men jeg må være ærlig å si at jeg tror dette er et umulig oppdrag! Men, hvem bryr seg? Ærlig talt, hvem bryr seg?

– Så lenge vi drar dit og spiller modig, kan vi reise derfra å være stolte. Vi vil være smarte. Vår måte å spille defensivt på er ved å være aggressive i visse områder. Vi spiller fortsatt vårt eget spill, og kalkulerer eksakt hvordan vi ønsker at denne kampen skal spilles, avslutter Marsch.

Liverpool - RB Salzburg spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]