Imponerer med gode holdninger

Ben Woodburn har reist tilbake til Oxford.

18. okt 2019 kl 09.30 Einar Kvande

For et par uker siden ble utlånte Ben Woodburn klippet ned i League One-oppgjøret mot Accrington Stanley og fikket brudd i venstrefoten. Det ble da meldt at Woodburn tidligst ville være tilbake på banen i januar. Det er en spådom spilleren selv ønsker å gjøre til skamme, og det antydes nå at 20-åringen kan være tilbake i spill allerede mot slutten av desember.

Vil reise med laget

Nå har Woodburn bedt om å få være med Oxford-troppen til bortekampen mot Rotherham i morgen.

– Woody møtte opp på trening, og vil være sammen med laget. Han ønsker å være med bussen til kampen og være i garderoben med spillerne. Han har noen av de beste holdningene jeg har sett hos en ung spiller, siteres Oxford-manager Karl Robinson av nettstedet Banbury Cake.

– Jeg har aldri tidligere opplevd at en skadet lånespiller ringer meg og ber om å få reise med laget.

– Vi vet alle at grunnen til at han er her er at han ønsker å spille for Liverpools førstelag igjen, men han er en av de beste spillerne jeg har hatt når det gjelder å leve seg inn i kulturen i denne klubben. Det sier mye om hvor lidenskapelig han er.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]