- Jeg må gjøre meg fortjent til spilletid

Morgendagens kamp mot Arsenal vil bli en ny og sjelden sjanse for Rhian Brewster til å vise seg fram.

29. okt 2019 kl 09.29 Torbjørn Flatin

- Jeg ønsker å gjøre hva de gjør, om ikke bedre, sier Rhian Brewster til Scouted Football og det faktum at han i 2017 ble verdensmester for U17 sammen med spillere som Callum Hudson-Odoi, Jadon Sancho og Phil Foden. Spillere som en stadig ser i Premier League, eller i tilfellet Sanco på det engelske landslaget.

- Det er klart det har vært frustrerende, fortsetter Brewster om det faktum at han måtte sitte lenge på sidelinjen med en skade. – Samtidig driver det meg videre, sier Rhian om sine tidligere lagkamerater med suksess.

Må arbeide hardt

- Min forhold til han er veldig, veldig bra, forklarer 19-åringen på spørsmål om Jürgen Klopp. – Han er lett å få tak i og lett og snakke med.

Klopp involverte også Rhian Brewster under pre-season, men med en angrepsrekke som Mané, Firmino og Salah har det blitt lite spilletid når alvoret tok til. Unggutten fikk en sjanse mot MK Dons i Carabao Cup, og ventes å være spiss mot Arsenal på Anfield i neste runde i morgen.

- Du kan ikke bare tro at du skal komme dit med ditt talent, du må arbeide hardt også, reflekterer Rhian.

- Du må ikke gi opp, du må gjøre deg fortjent til en startplass.

På benken i Madrid

Han vet at Klopp vil gi ham muligheter dersom han presterer, slik Frank Lampard nå gjør i Chelsea med unge spillere.

- Jeg spilte med Mase (Mason Mount), og jeg spilte med Cal (Hudson-Odoi) og jeg er virkelig glad på deres vegne.

- Det er ingen tvil om at min debut mot MK Dons var utrolig, jeg håper det er den første kampen av mange. Støtten til fansen var utrolig, men det å få være i Madrid var likevel noe annet.

Rhian Brewster forteller om det å sitte på benken i en finale i Champions League, og få utdelt vinnermedaljen etter kampen. Det er hans store mål, og ikke bare å være involvert i slike kamper med Liverpool, men å prestere slik at han kan starte i dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]