Juniorene knuste Everton

Rød storseier i Merseyside-derbyet for U18.

5. okt 2019 kl 14.44 Marius Rabben

Liverpool U18 vant hele 6–1 over de blå naboene på bortebane i dag.

Everton tok ledelsen tidlig etter en corner, men spissen Fidel O’Rourke utliknet etter 43 minutter.

Snudde før pause

Og på tampen av omgangen tok rødtrøyene ledelsen på straffe: Layton Stewart var sikker fra ellevemeteren.

Etter pause fortsatte Liverpool å angripe i et fartsfylt, energisk lokaloppgjør, og ved timen spilt økte de til 3–1 på et selvmål.

SCORET:
SCORET:  Fidel O'Rourke har imponert for U18-laget, og mot Everton scoret han igjen.

Jake Cain la på til 4–1 ti minutter senere etter et glimrende angrep, før Leighton Clarkson satte inn 5–1 på en retur med ni minutter igjen.

På overtid havnet også innbytter Tyler Morton i målprotokollen da han fastsatte sluttresultatet.

Dermed topper de frittscorende Liverpool-ungguttene tabellen i nord-avdelingen i U18 Premier League, dog med én kamp mer spilt enn Man City på 2. plass og Wolves på 3. plass.

Liverpools lag mot Everton: Ojrzyński; Walls, Savage, Koumetio, Norris; Clarkson; Beck (Morton 77), Cain, Brookwell; Stewart, O’Rourke (Corness 88)

Ubenyttede innbyttere: Winterbottom, Quansah, Balagizi.