– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

13. okt 2019 kl 13.49 Arve Vassbotten

Neste søndag møtes Liverpool og Manchester United på Old Trafford. Jürgen Klopp sa selv nei til å bli Manchester United-manager før han gikk til Liverpool. Grunnen var fokuset på det «kommersielle».

Det forteller Robbie Fowler i sin spalte i The Mirror.

«Jeg gjorde et intervju med han for et par år siden, der han fortalte meg at han takket nei til et par superrike klubber etter Dortmund. En av dem var definitivt Manchester United, og den andre sannsynligvis Real Madrid. Han hatet hvordan de bare var fokusert på det kommersielle.»

«Han sa at han likte Liverpool fordi de hadde en balanse mellom pengene som krevdes å nå toppen og historien til klubben og fansen», skriver Fowler.

– Hørtes ikke ut som fotballklubber

Intervjuet Fowler referer til ble gjort for Mirror før finalen mot Real Madrid i 2018.

– Jeg hadde samtaler med andre klubber, men de hørtes ikke ut som fotballklubber. Det hørtes ut som markedsføring, image, du må signere dette og dette. Og jeg tenkte: «wow, det er ikke det spillet jeg elsker».

– Alt sammen er en del av fotball, men det kan ikke være første, andre, tredje eller fjerde prioritet. Først og fremst, prøv å forbedre måten å spille på, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]