VETERANEN:  James Milners kontrakt går ut etter denne sesongen.

– Kontrakten min går ut, men forhåpentligvis ordner vi noe

James Milner ønsker å spille på toppnivå så lenge som mulig.

Bokaktuelle James Milner er på utgående kontrakt. Han har blitt linket til moderklubben Leeds United, men Liverpool har ikke lagt skjul på at de ønsker å beholde veteranen videre etter denne sesongen.

Det virker som at det er aktuelt også for 33-åringen.

– Kontrakten min med Liverpool går ut etter denne sesongen, men forhåpentligvis ordner vi noe. Jeg ønsker å fortsette så lenge som mulig på øverste nivå, sier Milner i et intervju med The Guardian

Selv om han nå er klubbens eldste utespiller, mener han at den fysiske formen er like god som da han var i midten av 20-årene.

– Noen sa til meg for noen år siden at jeg måtte roe det ned litt på trening og passe på meg selv. Jeg var ikke enig. Jeg føler at jo mer jeg presser meg selv, jo bedre form kommer jeg i. Jeg føler meg fortsatt veldig bra, og ikke annerledes enn det jeg gjorde for seks år siden.

Snakker spansk i søvne

I intervjuet forteller Milner at han deler rom med Andy Robertson - og at de bruker en app for å høre hva som blir sagt i søvne.

– Jeg begynte å bruke enn «snakke i søvne-app» for flere år siden. Jeg bruker det ikke hver dag, men jeg og Andy Robertson gjorde det på gøy. «Robbo» fortalte meg: «Jeg snakker også i søvne», så vi brukte den og fant ut at det var jeg som tok meg av mesteparten av snakkingen - på spansk. «Robbo» laget gårdslyder.

At han går godt overens med den skotske venstrebacken har vært kjent lenge.

– På banen er «Robbo» utrolig, og utenfor banen er han en flott fyr. Han har også hatt en vanskelig reise i fotballen, men ferdighetene hans er strålende. Han er viktig i garderoben - livlig, liker en spøk, og holder aldri munn. Det er viktig å ha slike typer i stallen. Spesielt når du, som oss, prøver å oppnå noe spesielt, sier Milner.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.11.2019 kl 22:27

Raheem Sterling forsvarer Joe Gomez

Liverpools forsvarer ble utsatt for piping da han kom inn som innbytter for England.

+
14.11.2019 kl 22:02

Englands høyreside kan bli Liverpools høyreside?

Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold markerte seg for England.

+
14.11.2019 kl 20:25

Dommere skal fortsatt ikke bruke monitor ved VAR-avgjørelser i PL

Et møte mellom dommere og ledere i Premier League klubbene har kun medført justeringer angående bruken av videodømming.

+
14.11.2019 kl 17:46

Manchester City unnslipper utestengelse fra Europa for brudd på FFP

Ifølge en «eksklusiv» sak i The Athletic vil Manchester City kun få bot som følge av brudd på reglene i Financial Fair Play (FFP).

+