BLE RASKT TROENDE:  Dejan Lovren fikk raskt troen på Jürgen Klopp. I vår kunne de to feire Champions League-seieren sammen.

Lovren om de små detaljene Klopp endret fra starten

Jürgen Klopp hadde ikke bare fokus på det som skjedde på banen da han kom inn for fire år siden.

For litt over fire år siden ledet Jürgen Klopp Liverpool i sin første kamp mot Tottenham, som endte 0-0. Dejan Lovren mener troppen merket betydningen av managerskiftet raskt.

– Har det gått fire år allerede? Jeg begynner å bli gammel, sier Lovren til Liverpool Echo.

– Vi begynte å tro da Klopp sa: «fra tvilende til troende». Han endret ting i klubben, fra små detaljer som å si god morgen til alle, til at man ryddet av bordet. Og han fikk inn folk som er de beste på sine områder, slik som med mat. Han vet hva han gjør, sier Lovren.

Han insisterer på at han selv aldri har fått kjeft for å ikke rydde opp etter seg. 

– Nei, jeg vokste opp med å gjøre det. Han trengte ikke fortelle det til meg, sier Lovren.

– Handler om respekt

– Jeg tror noen av disse detaljene mangler i endel klubber. I min alder har man vokst opp med å si «god morgen» når man ser eldre personer. Det handler om respekt. Når du har det utenfor banen, føler du det også på banen.

Tottenham har slitt endel denne sesongen, men det løsnet for Mauricio Pochettinos mannskap mot Røde Stjerne denne uka, da de vant 5-0.

– Det kan endre seg raskt. For tre eller fire år siden hadde ikke vi den beste starten. Men med forbedringene, troen og jobben til laget kan man oppnå alt. Det var det Klopp sa til oss. Det vanskeligste er å holde seg på topp når man er på toppen.

– Når det noen ganger svikter, handler det om å vise sin indre styrke, og det er opp til lagets karakter å få det tilbake på rett spor. Jeg mener vi har lært av alle våre feil fra tidligere år, og at vi er på riktig spor, sier Lovren.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+