Ønsker å gjøre Ojo-overgangen permanent

Rangers i samtaler om Sheyi Ojo sin fremtid.

14. okt 2019 kl 20.03 Marius Rabben

22-åringen har hatt en god sommer og høst på utlån hos Glasgow-klubben med fem mål og fire assists på 17 kamper, og allerede nå vurderer skottene muligheten for å beholde ham på lang sikt.

Interne samtaler

Ifølge Football Insider ønsker de nemlig å kjøpe vingen, slik de gjorde med Ryan Kent i sommer etter låneavtalen hans forrige sesong.

Nettstedet skriver at det ifølge kilder på Ibrox allerede har vært interne samtaler om å gjøre låneovergangen permanent neste sommer.

Manager Steven Gerrard har lenge likt den anvendelige kantspilleren med den presise venstrefoten, og skal ha stor tro på utviklinga hans videre.

Ojo har imidlertid en langtidskontrakt med Liverpool: Avtalen på Anfield strekker seg til 2023. Tidligere har engelskmannen vært på utlån hos Wigan (våren 2015), Wolves (høsten 2015), Fulham (2017/18) og franske Reims (2018/19).

Rangers var under fjorårssesongen også tydelige på at de ønsket å beholde Ryan Kent videre, og etter lange forhandlinger betalte de på overgangsvinduets siste dag 6,5 millioner pund (pluss 1 million i klausuler), noe som er klubbens nest dyreste kjøp i historien – og det største på neste to tiår.

Trolig må skottene også regne med en sum i nærheten av det dersom Liverpool skal slippe Ojo neste sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]