ØNSKET:  Sheyi Ojo har imponert Rangers i sine første måneder på lån, og nå tenker på de mulighetene for å gjøre avtalen permanent.

Ønsker å gjøre Ojo-overgangen permanent

Rangers i samtaler om Sheyi Ojo sin fremtid.

22-åringen har hatt en god sommer og høst på utlån hos Glasgow-klubben med fem mål og fire assists på 17 kamper, og allerede nå vurderer skottene muligheten for å beholde ham på lang sikt.

Interne samtaler

Ifølge Football Insider ønsker de nemlig å kjøpe vingen, slik de gjorde med Ryan Kent i sommer etter låneavtalen hans forrige sesong.

Nettstedet skriver at det ifølge kilder på Ibrox allerede har vært interne samtaler om å gjøre låneovergangen permanent neste sommer.

Manager Steven Gerrard har lenge likt den anvendelige kantspilleren med den presise venstrefoten, og skal ha stor tro på utviklinga hans videre.

Ojo har imidlertid en langtidskontrakt med Liverpool: Avtalen på Anfield strekker seg til 2023. Tidligere har engelskmannen vært på utlån hos Wigan (våren 2015), Wolves (høsten 2015), Fulham (2017/18) og franske Reims (2018/19). 

Rangers var under fjorårssesongen også tydelige på at de ønsket å beholde Ryan Kent videre, og etter lange forhandlinger betalte de på overgangsvinduets siste dag 6,5 millioner pund (pluss 1 million i klausuler), noe som er klubbens nest dyreste kjøp i historien – og det største på neste to tiår.

Trolig må skottene også regne med en sum i nærheten av det dersom Liverpool skal slippe Ojo neste sommer.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+