Solskjær holdt kortene tett til brystet under pressekonferansen

Kristiansunderen ville ikke si så mye om skadene til sine spillere, men De Geas skade er ikke så ille som først fryktet.

18. okt 2019 kl 11.29 Einar Kvande

– Jeg skulle gjerne ha gitt dere gode nyheter. Forhåpentligvis får vi se på søndag hvem som har kommet helskinnet gjennom de to siste øktene, for vi har spillere som akkurat har begynt å trene igjen, og som er på nippet til å gjøre comeback etter skader, så jeg vet egentlig ikke hvem som blir spilleklare.

– Jeg forventer ikke at De Gea spiller, men skaden var ikke så ille som først fryktet. Da jeg så kampen tenkte jeg at han var ute til neste landskamp-periode, men det er ikke så ille som vi fryktet.

Slik svarte Ole Gunnar Solskjær da han ble spurt skadesituasjonen i Manchester Uniteds tropp på sin pressekonferanse i formiddag.

IKKE SÅ ILLE SOM FRYKTET:
IKKE SÅ ILLE SOM FRYKTET:  Ole Gunnar Solskjær har fått positive nyheter når det gjelder David de Gea.

– En perfekt kamp for både spillere og fans

Kristiansunderen fikk selvsagt også spørsmål om Premier League-leder Liverpool foran søndagens batalje på Old Trafford.

– De gjør det bra i ligaen, det er sikkert. Vi ser frem til denne kampen. Det er en perfekt kamp for både spillere og fans. Vi har hatt en tøff periode i det siste, men jeg er sikker på at vi skal gi dem god motstand.

Solskjær ble også konfrontert med det faktum at han har en bedre statistikk på sine første 29 kamper i Manchester United enn Jürgen Klopp hadde på sine første 29 kamper som Liverpool-manager.

– Jeg legger ikke vekt på slik statistikk. Jeg jobber bare som planlagt, og forsøker å forbedre laget. Vi jobber mot et mål, og føler vi er på riktig vei, men vi trenger resultater og jeg forventer at spillerne går ut og beviser at vi er Manchester United.

– Stemningen er alltid god her

Nordmannen fikk også spørsmål om stemningen i klubben.

– Mange spillere har selvsagt vært borte på landskamper, men stemningen er alltid god her. Spillerne vet at når vi møter Liverpool kommer kampen til å bli sett av svært mange, og når du skriver under for Manchester United er kampene mot Liverpool de første du ser etter. Dette er en sjanse for spillerne til å skrive seg inn i historiebøkene mot Liverpool, slik jeg selv gjorde et par ganger.

Dette er en sjanse for spillerne til å skrive seg inn i historiebøkene mot Liverpool, slik jeg selv gjorde et par ganger.Ole Gunnar Solskjær

– Stemningen i en klubb blir alltid påvirket av resultatene, men den har vært bedre enn ventet her, da folk kan se hva vi forsøker å gjøre. Men å vinne kamper er det viktigste, og det skaper selvtillit. Men vi har en målbevisst gruppe spillere. Du kan selvsagt ikke gå rundt å smile hele tiden.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]