Trent ser ut til å bli klar, men Matip er fortsatt usikker

Anerkjent journalist kom med skadeoppdatering før Tottenham-kampen.

24. okt 2019 kl 21.26 Jens Hapnes Rege

Både Trent Alexander-Arnold og Joël Matip var uventede fravær før reisen til Belgia på onsdag. Den anerkjente journalisten James Pearce var den første til å melde om fraværene, som kom som følge av sykdom (Trent) og en kneskade (Matip).

Matip spilte med et synlig teipet høyre kne mot Manchester United, og problemet har tilsynelatende forverret seg etter kampen.

USIKKER:
USIKKER:   Matip (til venstre i bildet) spilte med et synlig teipet høyre kne mot United.

I en Q&A med The Athletic sier Pearce at han forventer at Alexander-Arnold blir friskmeldt til kampen, mens det ennå ikke har kommet noen oppdateringer fra klubben om Joël Matip, som nylig ble belønnet med ny kontrakt for sine gode prestasjoner.

Han sier også at han forventer at Dejan Lovren beholder plassen i midtforsvaret hvis Matip er utilgjengelig, selv om mange mener at Gomez burde få muligheten.

Mange var bekymret da Robertson tilsynelatende fikk en smell under kampen mot Genk før han ble byttet av, men han beroliget fansen etter kampen da han på spørsmål om smellen fra nevnte Pearce svarte «All good».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]