U23-treneren er mektig imponert over Kelleher

Caoimhin Kelleher har produsert noen redninger som får U23-treneren til å tenke direkte til Alisson Becker.

7. okt 2019 kl 19.39 Hans Christian Boge-Fredriksen

Liverpool U23 spilte i helgen sin åpningskamp i Premier League Cup. Med en 3-2-ledelse over Wigan søndag kveld prøvde Liverpool å dra i lang seieren.

Det var da et innlegg ble slått inn i Liverpool-feltet. Wigan-spiller Joe Piggott møtte ballen med et solid hodestøt, og det så ut som utligningen var et faktum. Da vartet Kelleher opp med en strålende redning som reddet seieren for ungguttene.

– Jeg har alltid tenkt at de beste keeperne gjør de viktige retningene på riktige tidspunkt, det avgjørende øyeblikket. Som Alisson Becker mot Napoli forrige sesong, sånne keepere virker å produsere slike øyeblikk på de riktige tidspunktene. Caoimhin gjorde det her, sier U23-trener Neil Critchley.

– Det er akkurat den mentaliteten du trenger fra en keeper

Tidligere i omgangen hadde Kelleher vært meget skuffet over sin egen prestasjon, da Joe Gelhardt sendte Wigan inn igjen i kampen med lagets andre scoring.

Da synes Critchley at Kelleher viste enorm karakter da han kom tilbake med en redning som minnet om Alissons i den avgjørende gruppespillskampen mot Napoli i Champions League forrige sesong.

– Det er akkurat den mentaliteten du trenger fra en keeper. Det er Caoimhin for deg. Alle så redningene han gjorde mot MK Dons for førstelaget i ligacupen, og han gjorde en lignende nå hvor han gjorde seg selv stor, sier Critchley.

– Det er ingen tilfeldighet at ballen treffer han fra så kort hold, siden han er modig og risikerer alt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]