VITOR MATOS:  Ny mann i trenerstaben.

Vitor Matos på sin første talentsjekk

Liverpools nye mann i trenerstaben fulgte Liverpool U19 mot Salzburg.

Vitor Manos kunne ses sammen med akademidirektør Alex Inglethorpe og de to tidligere førstelagsspillerne Steve McManaman og Rob Jones da Liverpool U19 møtte sine likesinnede fra Salzburg noen timer før seniorene braket sammen på Anfield.

McManaman og Jones hjelper til med økter på akademiet, mens Vitor Manos har kommet for å overta den rollen som Pepijn Lijnders opprinnelig hadde som link mellom ungdomsavdelingen og de involvert med førstelaget. Lijnders er nå rykket opp som en av de nærmeste til Jürgen Klopp etter at Zeljko Buvac er ute av klubben.

Vitor Matos kommer fra Porto, hvor Pepijn Lijnders også har mye av sin bakgrunn fra.

Sjekker talentene

Matos har fått tittelen «elite development coach», og skal prøve å foredle det beste fra The Academy.

- Han var her for å ta en kikk på spillerne og se seg omkring, forklarte U18-trener Barry Lewtas.

- Han vil lære seg spillerne å kjenne. I slike kamper mot god motstand vil det være en mulighet for å se guttene og hvordan de opptrer, mens spillerne vil ønske å vise et nytt medlem av staben hva de kan gjøre.

Den unge kjernen til Matos

Mot Salzburg var det fire spillere med som også spilte mot MK Dons i ligacupen nylig. Curtis Jones, Harvey Elliott, Ki-Jana Hoever og Rhian Brewster. I tillegg har en vingbackene Yasser Larouci og Neco Williams som begge scoret i kampen, og hvor Larouci også var mye involvert under pre-season og har tilholdssted på Melwood. Dette vil trolig være kjernen i den gruppen som Matos vil arbeide mest med i starten av sitt opphold på Merseyside.

Selve kampen var faktisk ganske lik hva som skjedde på Anfield, hvor Liverpool tok en tidlig ledelse, men hvor Salzburg med aggressivt og offensivt press snudde til 2-1 i sin favør, før en formasjonsendring hos Liverpool sørget for at tre sene scoringer ga 4-2 til vertene.

TRENERGJENG PÅ KAMP:  Vitor Matos, Steve McManaman og Rob Jones.
Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.10.2019 kl 20:42

Aldri tidligere har det blitt spilt Premier League-kamper på tidspunktet derbyet er satt opp

Løsningen kan gjøre at en får med seg mye Premier League-fotball onsdag 4. desember.

+
17.10.2019 kl 19:36

En dokumentar det er verdt å få med seg, om den største kampen i engelsk fotball

Sett av en halvtime til den nye dokumentaren om bakgrunnen til forholdet mellom Liverpool og Manchester United.

+
17.10.2019 kl 17:44

I City-leiren er de alt annet enn fornøyd med juleprogrammet

Manchester City-sjef har kommet med en uttalelse.

+
17.10.2019 kl 15:11

– Jeg er klar

Joel Matip er klar for å gå inn igjen i midtforsvaret.

+