Townsend er forberedt på å ligge dypt og vente på kontringer

– Vi forbereder oss annerledes når vi vet at vi ikke kommer til å ha mye ball, sier Palace-vingen før lørdagens kamp.

21. nov 2019 kl 08.25 Arild Skjæveland

På lørdag skal Liverpool endelig spille Premier League-fotball igjen, og drar til Selhurst Park. En stadion de har gode opplevelser fra de siste årene, og fire strake seire under Jürgen Klopp.

Andros Townsend kommer til å stå på motsatt banehalvdel. Den tidligere Tottenham-vingen sier at han er forberedt på det som kommer - men har latt seg imponere av de helrøde.

– Det er utrolig. Jeg tror Liverpool gjør et bevisst forsøk hver omgang, der de enten kjører på i de første 15 minuttene og sier «vil du? Skal du fortsette å spille?» eller «skal du spille langt i bakrom og si at vi ikke vil dette?», sier han til premierleague.com.

– De finner ut av deg i de første 15 minuttene, og det var det de gjorde mot Manchester City. Selv om de ikke spilte bra, så ledet de 2-0.

Må satse på kontringer

Roy Hodgsons lag er forberedt på å måtte satse på kontringer når Liverpool gjester Croydon.

– Du går til hver kamp annerledes, og vet at du ikke kommer til å ha så mye ball. Du må forsvare deg i 90 minutter selv som kantspiller, sier Townsend.

– Min hovedprioritet inn mot kampen er at jeg må forsvare meg først. Dersom vi får muligheter til å kontre vil jeg angripe, men du må forsvare deg bra og ta sjansene dine. Da kan du sjokkere, slik vi har gjort flere ganger tidligere.

– Det kommer til å bli vanskelig, men dersom vi gjør det defensive perfekt og er klinisk fremover, så kan vi stelle i stand et sjokk.

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]