– De gir ikke opp. De bare fortsatte, og slet oss ut til slutt

John McGinn var kanskje Aston Villas beste spiller på Villa Park, men sto tomhendt igjen.

4. nov 2019 kl 11.44 Arild Skjæveland

Den skotske midtbanespilleren John McGinn har virkelig markert seg denne sesongen, og mot Liverpool på lørdag spilte han en ny god kamp.

Villa måtte klare seg uten kaptein Jack Grealish, men ledet likevel kampen helt til det var spilt 87 minutter. Til slutt scoret Liverpool to ganger ved Andy Robertson og Sadio Mané, og stakk av med alle tre poengene.

– Du spiller mot mesterne av Europa, og de kan bli mestere i England denne sesongen, sier McGinn ifølge Liverpool Echo.

– De gir ikke opp. De bare fortsetter, og slett oss trolig ut til slutt, sier han.

Liverpool hadde skapt flere gode muligheter før scoringen til Robertson først kom.

– Sjansene kom, og vi prøvde å bare å holde dem unna - men det kom bare nye bølger mot deg. Det var to slurvete baklengsmål for oss, men et lag som Liverpool gjør det mot deg, sier han.

Frustrerte Liverpool-spillere

Liverpool spilte ikke sin beste kamp mot Villa, og tidvis var det frustrasjon. Det merket også McGinn seg.

– De er nådeløse. Det var det samme med Manchester City i forrige uke. De tapper deg mentalt. Du gjør ditt beste for å presse dem, men de er et topplag og fortjener skryt. Jeg snakket med noen Liverpool-gutter, som fortalte hvor imponert de var over måten vi spilte mot dem på. Dersom vi fortsetter slik vil det gå fint.

– Flere av spillerne deres kranglet underveis, og du kunne se at de ikke var komfortable i førsteomgang. Når lagkamerater begynner å krangle, vet du vanligvis at du «har dem», men samtidig må du respektere at de er et så bra lag. De biter tennene sammen, står sammen, og fortsetter. Dessverre for oss gjorde de akkurat det, sier McGinn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]