Gaven fra Ancelotti gjorde Klopp målløs:– De som kjenner meg vet at det ikke skjer ofte

Napoli-trener Carlo Ancelotti overrasket Klopp da de to møtte hverandre før sesongen.

27. nov 2019 kl 10.07 Even Barka

Liverpool har blitt godt kjent med Napoli de siste sesongene, etter å ha møtt dem i Champions League-gruppespillet to sesonger på rad, og i oppkjøringen før begge sesongene.

Da lagene møttes i sommer, hadde trener Carlo Ancelotti en overraskelse på lur, som tok Jürgen Klopp fullstendig på sengen.

– Det positive minnet jeg har fra kampen i Skottland var den utrolige gesten fra Carlo. Han hadde kjøpt en fantastisk flaske rødvin, og skrev en rørende gratulasjonsmelding på den, for det vi hadde oppnådd sesongen i forveien, skriver Klopp i kampprogrammet før møtet med Napoli.

– Jeg ble ganske satt ut da han ga den til meg, faktisk så mye at jeg ikke klarte å finne ord. De som kjenner meg kan bekrefte at det er noe som ikke skjer ofte.

GODT FORHOLD:
GODT FORHOLD:  Jürgen Klopp har stor sans for Napoli-manager Carlo Ancelotti. Her fra bortemøtet i Italia tidligere i høst.

– De tøffeste kampene jeg kan minnes

Klopp er klar på at han beundrer Ancelottis Napoli.

– Jeg vet godt hvor sterke kveldens motstander er. Kampene vi spilte der forrige sesong er antagelig blant de tøffeste jeg kan minnes, både i Napoli og Liverpool, sier han og utdyper:

– De kampene er så intense, både fysisk og mentalt. Det er en kamp på begge plan når vi møter dem.

TØFT:
TØFT:  Møtene mellom Liverpool og Napoli er aldri av den enkle sorten. Det har både Sadio Mané, Jürgen Klopp og resten av laget fått erfare tidligere denne sesongen.

Respekt mellom klubbene

Liverpool-treneren mener onsdagens kamp er et oppgjør mellom to av de største klubbene på kontinentet. Han føler seg også sikker på at ingen av de to klubbene undervurderer motstanderen.

– Det er nok viktig å peke på at de respekterer oss også, slik som vi respekterer dem. Vi vant kampen her med ett mål forrige sesong, noe vi fortjente. Kampen vi tapte hos dem, kunne vi enkelt ha fått med oss mer fra.

Liverpool - Napoli spilles kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]