Guardiola retter fokuset mot å ta igjen Liverpool

Manchester City sikret avansement i Champions League onsdag kveld.

27. nov 2019 kl 09.55 Arild Skjæveland

De lyseblå imponerte ikke da de spilte 1-1 hjemme mot Shakhtar Donetsk tirsdag kveld.

City stilte med bortimot toppet mannskap: Ederson, Cancelo, Otamendi, Fernandinho, Angelino, De Bruyne, Rodri, Gundogan, Bernardo Silva, Gabriel Jesus, Sterling.

Ett poeng var likevel nok til å sikre avansement som gruppevinner fra gruppe C. Uten en viktig Champions League-kamp før utslagsrundene starter i slutten av februar, retter Pep Guardiola nå fokuset på ligaen

Må jakte ned Liverpool

Liverpool har en luke på ni poeng ned til Manchester City, som allerede har tapt tre ligakamper denne sesongen. Guardiola sier at laget nå kan fokusere fullt og helt på Premier League i en periode fremover.

– Tiden er inne for å fokusere på Premier League, sa manageren til pressen etter tirsdagens kamp rapporterer Liverpool Echo.

– Vi får se hvordan vi ser ut når vi kommer til åttendedelsfinalen. Alt handler om detaljene. Nå er vi ferdig med én turnering, og kan fokusere på ligaen frem til vi skal spille i cupene. Målet var å kvalifisere seg, og det har vi gjort, sier Guardiola.

City møter Newcastle på bortebane lørdag kl. 13.30, i en kamp som er ferdigspilt en halvtime før Liverpool tar imot Brighton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]