IRRITERT:  Alisson Becker forteller at situasjonen rundt VM for klubblag har ført til irritasjon i garderoben.

– Det er latterlig. Situasjonen har irritert oss i garderoben

Alisson Becker har snakket om situasjonen som har oppstått rundt ligacupen og VM for klubblag.

I midten av desember skal Liverpool spille bortekamp mot Aston Villa i ligacupen tirsdag 17. desember, og semifinale i VM for klubblag i Qatar 18. desember.

Avspark på Villa Park er 20.45 norsk tid. Semifinalen i Doha er 18.30 norsk tid dagen etter.

Jürgen Klopp har forklart at alle andre alternativer var mer problemer enn løsninger. En som er irritert, er Alisson Becker. Han ville neppe spilt i ligacupen uansett - der er det Caoimhín Kelleher som har stått.

– Dersom jeg spilte i Carabao Cup, ville jeg blitt veldig frustrert, for det er en mulighet for spillere som ikke har spilt så mye. Det er en situasjon som har irritert oss i garderoben, det er helt sikkert. Vi ønsker å gi alt i alle turneringer, sier Alisson til Esporte Interativo. Sitatene er gjengitt av Metro

– Ingen liker dette, for det kommer til å bli vanskelig. Klopp har allerede sagt at vi skal spille med to ulike lag. Det er ikke ideelt. Vi ønsker å gjøre vårt beste, og det hjelper om vi har en organisert terminliste - men det er dette vi har, sier han.

– Det er latterlig

Brasilianeren sliter med å forstå at en slik situasjon skal kunne oppstå.

– Det er latterlig. Fotballen her er så organisert, og så skjer noe slikt. Det er turneringer fra to ulike forbund, men det er samme sport. Jeg mener de har nok ressurser til å organisere ting bedre, sier Becker.

– Det er repetitivt å alltid snakke om kampprogrammet. Alle snakker om det, så hvorfor gjør de ikke noe med det? Først og fremst er spillerne de som sist blir tatt hensyn til. Jeg mener spillerne ikke er like organiserte som NBA-spillere. Vi må stå sammen for å nå målene våre, ellers vil det alltid være bli det samme rotet, sier han.

– Slik det vanligvis er, vil de bruke Carabao Cup for spillerne som ikke har spilt så mye. Jeg vil gjerne spille i hver kamp, men jeg respekterer avgjørelsen, og alle fortjener spilletid, sier han.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.11.2019 kl 22:27

Raheem Sterling forsvarer Joe Gomez

Liverpools forsvarer ble utsatt for piping da han kom inn som innbytter for England.

+
14.11.2019 kl 22:02

Englands høyreside kan bli Liverpools høyreside?

Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold markerte seg for England.

+
14.11.2019 kl 20:25

Dommere skal fortsatt ikke bruke monitor ved VAR-avgjørelser i PL

Et møte mellom dommere og ledere i Premier League klubbene har kun medført justeringer angående bruken av videodømming.

+
14.11.2019 kl 17:46

Manchester City unnslipper utestengelse fra Europa for brudd på FFP

Ifølge en «eksklusiv» sak i The Athletic vil Manchester City kun få bot som følge av brudd på reglene i Financial Fair Play (FFP).

+