Hviles Salah på grunn av ankelen?

Mohamed Salah har slitt med ankelen den siste tiden, og kanskje er kveldens kamp mot Genk en mulighet for å gi egypteren hvile.

5. nov 2019 kl 10.36 Kenneth Baraas

Lynvingen sto over kampen på Old Trafford, og ble byttet ut mot Tottenham med tydelige smerter.

– Det er ankelen, den samme ankelen han har slitt med siden Leicester-kampen. Det går bra, men jo lenger ut i kampen vi kommer, jo mer sliten blir muskulaturen. Får du en smell der da, kjenner du det bedre, sa Jürgen Klopp etter kampen mot Spurs.

Liverpool møter Manchester City på søndag, og kampen mot Genk kan benyttes for å ha en uthvilt 27-åring mot tabellnaboen.

– Salah plages åpenbart med ankelen. Han tas som regel aldri av, men mot Aston Villa ble han byttet ut etter 64 minutter. Dette er kanskje den ideelle sjansen til å gi Divock Origi sjansen fra start, sier Ian Doyle i mandagens episode av «Blood Red», en podkast av Liverpool Echo.

Jakter sitt 20. mål i Champions League

Klopp nevnte ikke Salah spesifikt på mandagens pressekonferanse, men påpekte at det er kort tid mellom Aston Villa- og Genk-kampen.

– Jeg må snakke med det medisinske støtteapparatet, alle guttene, og alt det der. Å spille tirsdag og søndag er ikke noe problem, men lørdag og tirsdag er et større problem, sa Klopp.

Det betyr i så fall at Salah ikke får muligheten til å score sitt 20. mål i Champions League for Liverpool, en milepæl kun Steven Gerrard har klart før ham.

Liverpool - Genk spilles kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, TV 2 Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?