SJELDEN VARE:  Andy Robertson scoret for første gang i karrieren med hodet.

– Jeg tror dette var min første heading i mål noensinne, for å være ærlig

Ingen var mer overrasket over hvordan utligningsmålet kom enn Andy Robertson selv.

Da Liverpoolfans verden over fryktet at det gikk mot det første serietapet denne sesongen, vartet Andy Robertsons opp med en herlig heading i mål etter 87 minutter.

At scoringen kom som den gjorde, var definitivt ikke noen selvfølge for familien Robertson. 

– Jeg tror dette var min første heading i mål noensinne, for å være ærlig.

– Mamma og pappa er på ferie nå, og pappa vil bli veldig overrasket når han ser at jeg har scoret med hodet. Selv da jeg var U11 eller U12 kan jeg ikke huske å ha gjort det. Jeg er så fornøyd, sier venstrebacken til Liverpoolfc.com

Hadde observert det ledige rommet

– Jeg visste at jeg kunne kom inn på bakerste stolpe, siden mange baller hadde kommet dit i løpet av kampen. Så jeg visste at hvis jeg kom i riktig posisjon, og fikk god treff så kunne jeg score. Heldigvis gikk den i nettet.

– Vi kan fortsatt høre fansen utenfor. Det var en stor seier for oss i dag, og vi er utrolig lettet over å få de tre poengene.

– Vi spilte sannsynligvis ikke på vårt beste, spesielt i første omgang, og vi trenger å være bedre og spille bedre. Men så lenge vi vinner kamper når vi ikke spiller på vårt beste, så er vi fornøyd, sier Robertson etter 2-1-seieren mot Aston Villa.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.11.2019 kl 20:14

Manchester City med formell klage på dommer Michael Oliver etter tapet på Anfield

De lyseblå skal ha påpekt det de mente var tre feilaktige avgjørelser til dommersjefen.

+
13.11.2019 kl 17:13

Hva navnerettighetene til Anfield nå er verdt

Verdien på Liverpool har blitt mangedoblet siden FSG kjøpte klubben, og prisen for mulige sponsorer øker også.

+
13.11.2019 kl 15:48

Gini Wijnaldum forlot landslagstrening

Liverpools midtbanespiller kan være usikker til neste kamp for Nederland.

+
13.11.2019 kl 10:12

I landslagsdiskusjonen uker etter debuten: – En veldig talentfull spiller

Neco Williams følges tett av den walisiske landslagsledelsen og trener Ryan Giggs.

+