– Jeg tror dette var min første heading i mål noensinne, for å være ærlig

Ingen var mer overrasket over hvordan utligningsmålet kom enn Andy Robertson selv.

3. nov 2019 kl 10.27 Arve Vassbotten

Da Liverpoolfans verden over fryktet at det gikk mot det første serietapet denne sesongen, vartet Andy Robertsons opp med en herlig heading i mål etter 87 minutter.

At scoringen kom som den gjorde, var definitivt ikke noen selvfølge for familien Robertson.

– Jeg tror dette var min første heading i mål noensinne, for å være ærlig.

– Mamma og pappa er på ferie nå, og pappa vil bli veldig overrasket når han ser at jeg har scoret med hodet. Selv da jeg var U11 eller U12 kan jeg ikke huske å ha gjort det. Jeg er så fornøyd, sier venstrebacken til Liverpoolfc.com.

Hadde observert det ledige rommet

– Jeg visste at jeg kunne kom inn på bakerste stolpe, siden mange baller hadde kommet dit i løpet av kampen. Så jeg visste at hvis jeg kom i riktig posisjon, og fikk god treff så kunne jeg score. Heldigvis gikk den i nettet.

– Vi kan fortsatt høre fansen utenfor. Det var en stor seier for oss i dag, og vi er utrolig lettet over å få de tre poengene.

– Vi spilte sannsynligvis ikke på vårt beste, spesielt i første omgang, og vi trenger å være bedre og spille bedre. Men så lenge vi vinner kamper når vi ikke spiller på vårt beste, så er vi fornøyd, sier Robertson etter 2-1-seieren mot Aston Villa.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]