– Vi ønsker å vinne kamper på andre måter enn vi har gjort i det siste

Trent Alexander-Arnold feiret sin hundrede Liverpool-kamp på dramatisk vis.

2. nov 2019 kl 23.38 Arve Vassbotten

– Vi ønsker selvsagt å vinne kamper på andre måter enn vi har gjort i det siste. En seier er en seier, og det er disse kampene fansen får mest underholdning av, sa Trent Alexander-Arnold til LFCTV etter seieren mot Aston Villa.

Liverpool har nå snudd kampen etter å ha ligget under mot både Tottenham, Arsenal (ligacupen) og mot Aston Villa.

Må forbedre oss

– Det viser den holdningen vi har i laget om å fortsette å kjempe og bryte ned motstandere. Det viste vi i dag også med to mål veldig seint. Men vi vet også at vi ikke kan spille slik hver uke, så vi må forbedre oss på noen områder, og sørge for at vi ikke slipper inn slike tidlige mål.

KREMFOTEN:
KREMFOTEN:  Trent la corneren til Liverpools scoring på overtid.

– Vi må alltid tro at vi kan score mål, og spesielt i andre omgang når vi begynte å skape flere sjanser. Vi burde nok scoret litt før, og når man kommer til 87. minutt begynner man å tenke at «vil vi få en sjanse til». Også får vi noen til, klarer å straffe dem og får med oss alle tre poengene, sier Trent.

– Det var deilig å få seier i dag, og jeg er veldig stolt av å ha spilt 100 kamper for Liverpool.

Innvirkningen fra benken

Ikke bare har Liverpool scoret seine mål i de siste kampene. Men også spillerne som har kommet inn har gjort en forskjell i kampene.

– Vi trenger folk som kan komme fra benken og påvirke kampen, og vi har mange spillere som gjør det. Det så vi også mot Man Utd der Lallana kom inn og endret kampbildet, og i dag var det tre andre som kom fra benken og hadde en positiv innflytelse, mener Trent.

Neste søndag kommer Manchester City på besøk til Anfield med seks færre poeng enn Liverpool.

– Vi ønsker å komme til den kampen med selvtillit og Momentum, og vi får mer pusterom med de tre poengene i dag. Vi må være hundre prosent i den kampen, og beholde konsentrasjonen gjennom kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]