Klopp er ikke lenger leietakeren til Rodgers

En rekke Liverpool-profiler har bodd i den velkjente luksusvillaen.

16. nov 2019 kl 10.42 Kenneth Baraas

– Forholdet mellom oss er fint. Vi hadde noen problemer da jeg startet å bo i huset hans, sa Jürgen Klopp spøkefullt før møtet med Leicester.

– Jeg betaler leie til ham. Egentlig trenger han ikke å jobbe, men tydeligvis så gjør han det likevel. Så ja, vær så god, sa Klopp, etterfulgt av sin velkjente latter.

Leicesters manager, Brendan Rodgers, bodde i det samme huset, som tyskeren nå bor i, da han var manager for Liverpool.

Rodgers kjøpte huset i sin tid, og har operert som utleier for manageren som fulgte etter ham.

– Det er fantastisk, vi elsker å bo der, så alt er bra, følger tyskeren opp med.

Liverpool kjøper huset

Den tidligere Liverpool-manageren la ut huset for salg forrige sommer, og har endelig funnet en kjøper - Liverpool FC.

Klubben betaler 3,75 millioner pund for villaen, som ligger i Formby. Ifølge Daily Mail vil klubben la Klopp slippe å betale leie.

En hyggelig gest til sin suksessfulle manager. Leieprisene i Victoria Road, hvor huset ligger, kan være så høye som 12 000 pund i måneden, melder South Port Visitor.

Historie i veggene

Villaen har ikke bare blitt bebodd av to Liverpool-managere, men til og med Liverpool-legenden Steven Gerrard har bodd i huset med syv soverom.

Den tidligere Liverpool-kapteinen kjøpte huset samme året som Liverpool vant Champions League, i 2005. På den tiden var huset det største som var bygget i Formby, og Gerrard utvidet blant annet med «lite» treningssenter i kjelleren.

Victoria Road har utviklet seg til å bli en fasjonabel gate med flere luksusvillaer. Tidligere har Duncan Ferguson, Wayne Rooney og Alan Shearer bodd i den samme gaten, som Klopp nå har som sin faste adresse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]