IKKE BEKYMRET:  Jürgen Klopp virker trygg på at alt fokus vil være på Genk.

Møter Genk kl. 21Klopp er overhodet ikke bekymret for innstillingen før kveldens kamp

– Som klubb tar vi ikke disse kveldene for gitt, og det må gjenspeiles i prestasjonen vår, skriver Klopp i kampprogrammet.

I kveld spilles den fjerde gruppespillkampen i årets Champions League. De helrøde ligger på andreplass i gruppen, poenget bak Napoli.

Genk ligger sist i gruppen, med ett poeng. Det poenget tok de hjemme mot Napoli. Belgieren har aldri vunnet en kamp i Champions League.

Jürgen Klopp har varslet at han kommer til å gjøre endringer på laget til kampen, men å undervurdere motstanderen kommer han ikke til å gjøre, skriver han i kveldens kampprogram.

– Vi har en jobb foran oss i dag, og vi kan ikke ha fokuset vårt noe annet sted. Vi må være tilstede her. Vi så hvor tett gruppen ble forrige sesong. Det aller siste sparket i den aller siste gruppespillkampen kunne ha sendt oss ut, skriver Klopp

– Dersom du har feil innstilling eller tankegang så vil du tape. Det er ingenting å lure på, skriver han.

Er ikke bekymret for innstillingen

Manageren mener at Liverpools forhold til Champions League gjør at ingen vil ha tankene andre steder enn på oppgaven de står foran. Med Manchester City i vente på søndag er det forståelig at presse og supportere tenker på tittelkamp - men for Klopp og spillerne er ikke det tillatt.

– Jeg er ikke bekymret for innstillingen vår i kveld, for jeg vet at dette laget og klubben er smart nok til å vite hva som trengs.

– Som klubb tar vi ikke disse kveldene for gitt, og det må gjenspeiles i prestasjonen vår. Med prestasjonen mener jeg oss alle. Spillere, manager, støtteapparat og supportere. Vi kommer hit for å vise oss fra vår beste side. Det kommer Genk til å gjøre, så dersom vi ikke gjør det så risikerer vi vår videre deltakelse i en turnering vi er så glad i.

– Dersom forrige sesong lærte oss noe, så er det at du ikke bare vinner Champions League på kvelden finalen spilles. Det blir vunnet i hvert minutt du deltar i turneringen.

Liverpool - Genk spilles kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, TV 2 Sumo og Viaplay.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.11.2019 kl 22:27

Raheem Sterling forsvarer Joe Gomez

Liverpools forsvarer ble utsatt for piping da han kom inn som innbytter for England.

+
14.11.2019 kl 22:02

Englands høyreside kan bli Liverpools høyreside?

Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold markerte seg for England.

+
14.11.2019 kl 20:25

Dommere skal fortsatt ikke bruke monitor ved VAR-avgjørelser i PL

Et møte mellom dommere og ledere i Premier League klubbene har kun medført justeringer angående bruken av videodømming.

+
14.11.2019 kl 17:46

Manchester City unnslipper utestengelse fra Europa for brudd på FFP

Ifølge en «eksklusiv» sak i The Athletic vil Manchester City kun få bot som følge av brudd på reglene i Financial Fair Play (FFP).

+