Mané mener at Guardiola forsøker å påvirke dommeren

Sadio Mane slår tilbake mot beskyldningene fra Pep Guardiola.

7. nov 2019 kl 00.58 Einar Kvande

Sadio Mane har gitt svar på tiltale etter at Pep Guardiola i helgen beskyldte ham for å gå lett overende i feltet for å skaffe sitt lag straffespark.

– Jeg tror bare det er et litt smart forsøk på å få dommerens oppmerksomhet, men jeg kommer til å spille min fotball akkurat som jeg gjør til vanlig, uttaler Mané til Liverpool Echo foran storkampen på Anfield søndag ettermiddag.

Michael Oliver er forøvrig mannen som skal dømme toppkampen på Anfield.

– Jeg bryr meg ikke om hva Guardiola sier, for dette er en del av fotballen, fortsetter Mané.

– Er han bekymret for Liverpool? Kanskje, jeg vet ikke. Dere i media vet mer enn meg. Det eneste jeg kan si er at jeg skal være klar for laget, å gi alt for å hjelpe laget mitt.

– Dersom det er ved å skaffe laget mitt et straffespark, vil jeg gjøre det igjen. Det Jürgen sa var korrekt. Det var ikke filming.

Kommer ikke til å forandre på noe

Mot Aston Villa fikk Mané gult kort av dommer Jon Moss, mens han fikk straffespark for nærmest identiske situasjoner mot Leicester og Tottenham i forrige måned.

– Det var kontakt. Det er helt sikkert. Kanskje var det ikke straffespark, da han ikke ga det, og han ga meg gult kort isteden. For å være ærlig så har jeg ikke noe problem med det. Dette kan skje i fotball. Det har vi sett med mange spillere. Noen filmer og får straffespark, mens noen skulle hatt straffespark og får det ikke. Slik er det bare. Det må vi bare akseptere.

– Jeg kommer til å fortsette å spille som jeg gjør, og dersom jeg får straffespark, så er det straffespark. Dersom jeg ikke får straffespark, er det ikke straffespark. Men jeg kommer aldri til å gjøre noe galt, eller endre måten jeg spiller på eller måten jeg gjør ting på.

Trenger ikke ekstra motivasjon

Manchester City er det eneste laget i Premier League som har slått Liverpool i løpet av de siste 49 kampene, men Mané trenger ikke den opplysningen som ekstra motivasjon foran toppoppgjøret.

– Det vil være veldig, veldig viktig for oss at vi får et positivt resultat. Vi vil være klare, og på hugget fra første sekund til det siste. Vi vil gi alt for å vinne, sier han.

– Vi har opplevd det meste innen fotballen de siste to årene, så jeg tror ikke vi vil være nervøse. Men vi blir helt klart ekstra motiverte av å spille mot dem, spesielt på hjemmebane, og kommer til å gi alt for å vinne kampen.

– For å være ærlig, så liker jeg ikke å prate om City, men jeg elsker å prate om Liverpool, og hva vi skal gjøre mot dem. Vi skal spille slik vi alltid gjør, men kommer til å gi litt ekstra for å få et godt resultat. Vi ser frem til denne kampen, for å være ærlig.

For å være ærlig, så liker jeg ikke å prate om City, men jeg elsker å prate om LiverpoolSadio Mané

– Dette blir en helt annen kamp enn den i fjor, da vi har lært mye av våre siste kamper mot City. Vi har spilt bedre denne sesongen, så vi gleder oss til å spille denne kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]