Matip: Nei, jeg har ikke blitt operert

– Jeg vil ikke sette noe tidsaspekt på det, sier Joël Matip om skaden.

22. nov 2019 kl 09.11 Arve Vassbotten

Etter å ha startet sesongen veldig sterkt, fikk Joël Matip en smell i kampen mot Sheffield United i slutten av september. Han sto over det påfølgende Champions League-kampen mot Salzburg, før han var tilbake mot Manchester United.

I kampen på Old Trafford fikk han dessverre et tilbakeslag, og siden har han vært på sidelinjen med en kneskade.

– Jeg vil ikke sette noe tidsaspekt på det, jeg bare bruker tiden så får vi se, sier Matip til Sky Sports.

– Alltid vanskelig å være skadet

I intervjuet kan man se at midtstopperen fortsatt har en skinne på kneet under treningsbuksa, og i intervjuet får han spørsmål om han har blitt operert for skaden.

– Nei, er hans korte svar på det.

– Det er alltid vanskelig å være skadet, men det er en del av livet ved å være fotballspiller, og jeg jobber hardt for tiden med å komme tilbake og jeg prøve alltid å gjøre mitt beste. Noen ganger virker det, og noen ganger ikke.

– Jeg håper å være tilbake så raskt jeg kan, sier Matip når han får spørsmål om han er tilbake før juleprogrammet begynner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]