– Naby er så viktig for meg

For Sadio Mané, er Naby Keita en av de viktigste spillerne i stallen.

5. nov 2019 kl 11.36 Arild Skjæveland

Naby Keita har fortsatt til gode å slå ut i full blomst i Liverpool, og har vært mye plaget med gjentatte skadeproblemer så langt i sin tid i klubben.

Men for én spiller, er han den kanskje viktigste i stallen. Sadio Mané fikk på plass en av sine beste venner da den 23 år gamle midtbanespilleren ble kjøpt.

– Han er mer enn en venn for meg, han er som en bror. Det har ikke vært lett for ham i det siste, fordi han var skadet så lenge, men jeg vet at han vil komme tilbake på sitt beste, fordi han jobber hardt for det, sier Mané i et intervju med France Football, gjengitt av The Mirror.

De to spillerne har en fortid i RB Salzburg, og deler agent Björn Bezemer.

– Han må bare forbedre engelsken sin slik at han blir bedre forstått av alle. Det å ha en god venn å stole på i gruppen er uvurderlig. Det er beroligende til tider, sier Mané om lagkameraten.

Trolig vil Keita få spilletid i kveld, når Genk gjester Anfield. Midtbanespilleren spilte i bortekampen mot belgierne.

NÆRE VENNER:
NÆRE VENNER:  Naby Keita og Sadio Mané er nære venner også utenfor banen.

Litt redd for Klopp

I det samme intervjuet snakker 27-åringen om forholdet til manager Jürgen Klopp, som han omtaler som en farsfigur.

– Hemmeligheten hans er å være lagets far. Mellom oss så stemte alt med en gang. Vi elsker ham som en far, og vi frykter ham som en også, sier senegaleseren.

– Han er en stor del i livet mitt, og ikke bare med fotballen. Han er en flott person. Jeg stoler blindt på ham, slik de fleste i garderoben gjør tror jeg.

Mané fikk nok en gang spørsmål om forholdet til Mohamed Salah, etter episoden på Turf Moor.

– Han er en utrolig målscorer og eksepsjonell spiller som kan gjøre alt. Noen ganger er vi uenig, men det er en stor glede å spille sammen med ham, fordi jeg føler at vi snakker samme type fotball, sier Mané.

Liverpool - Genk spilles kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport 1, TV 2 Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]