FREDSAVTALE?  Klopp og Guardiola ser ut til å ønske en slutt på de smålige stikkene til hverandre.

– Noen ganger sier både jeg og han ting uten å tenke over det

Oppbyggingen til søndagens kamp har vært preget av stikk fra både Guardiola og Klopp. Nå har Klopp forsøkt å legge diskusjonen død.

Oppladningen til Liverpools kamp mot Manchester City på søndag har vært preget av noen interessante uttalelser fra både Klopp og Guardiola.

I et intervju etter Citys kamp mot Southampton i helga kom Guardiola med noen overraskende uttalelser om Sadio Mané.

– Noen ganger filmer Mané, mens han andre ganger har evnen til å score utrolige mål i siste minutt. Han er et talent, sa spanjolen etter at laget hans tok en knepen seier over Southampton.

I dag kom senegaleseren med et svar på tiltalen fra den katalanske manageren.

– Jeg tror bare det er et litt smart forsøk på å få dommerens oppmerksomhet, sa han om uttalelsen.

– Jeg vil gi alt for å hjelpe laget mitt. Dersom det er ved å skaffe laget mitt et straffespark, vil jeg gjøre det igjen. Det Jürgen sa var korrekt - det var ikke filming, fortsatte lynvingen om filmetiltalen.

UFORTJENT TYN:  Mané fikk høre det av både Mings og Guardiola etter at han gikk enkelt i bakken i feltet.

Guardiola og Klopp skrinlegger diskusjonen

På Guardiolas pressekonferanse før Atalanta-kampen i Champions League nyanserte han sine tidligere uttalelser om Liverpool-spilleren.

– Det var ikke meningen å stemple Sadio Mané som en filmer. Dommeren og VAR konkluderte med at det var straffespark. Så kanskje tok jeg feil når jeg ikke syntes det var straffespark. Jeg var feil fyr til å synes at det ikke var straffespark, sa City-manageren om de tidligere uttalelsene.

Klopp kom som kjent med et stikk til City-lagets bruk av «tactical fouls» da han ble konfrontert med Guardiolas uttalelser, men prøvde i et intervju med Sky Sports på torsdag å legge den lille feiden død.

– Noen ganger sier både jeg og han ting uten å tenke over det. Jeg kunne ikke ha hatt mer respekt for Pep Guardiola. Det er en stor ting for meg å være hans utfordrer, sa han og hyllet motparten i resten av svaret.

Hele det eksklusive intervjuet kan sees her.

Blir det flere kontroverser på søndag? Kampen starter 17.30 og sendes på TV2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.11.2019 kl 21:59

– Jeg er ikke uheldig

Oxlade-Chamberlain snakker om alle skadeoppholdene.

+
17.11.2019 kl 17:51

– Jeg blir aldri lei av å hylle Klopp

Firmino forteller hva han liker ved Liverpool-manageren.

+
17.11.2019 kl 15:11

– Det var da jeg fortalte Klopp om Alisson

Liverpool-spiller tipset om Alisson.

+
17.11.2019 kl 13:32

– Å høre You'll Never Walk Alone var en utrolig opplevelse

Tidenes aller første Anfield-møte mellom Liverpool og Everton endte med 1-0-seier til de blåkledde.

+