FIKK IKKE STRAFFE:  Sadio Mané fikk gult kort av dommer Jon Moss da han gikk overende i feltet mot Aston Villa.

Pep Guardiola:– Det var ikke meningen å stemple Mané

Det virker som Pep Guardiola angrer litt på helgens uttalelser om Sadio Mané..

Pep Guardiola har nyansert tidligere uttalelser om at Sadio Mané har en tendens til å falle lett i straffefeltet.

Under pressekonferansen foran Manchester Citys Champions League-kamp mot Atalanta ble City-manageren konfrontert med sine uttalelser om Mané, og fikk spørsmål om hvorfor han hadde kritisert Liverpool-angriperen i etterkant av Manchester Citys seier over Southampton.

– Noen ganger filmer Mané, mens han andre ganger har evnen til å score utrolige mål i siste minutt. Han er et talent, lød den opprinnelige uttalelsen til Guardiola.

Konfrontert med dette foran kampen i Italia, utdypet i alle fall Guardiola hva han mente.

– Det er ikke flaks

– Min sønn og min datter sier alltid at Liverpool er heldige når de vinner i siste minutt. Jeg sier til dem at de ikke er heldige. Liverpool har gjort dette så mange ganger denne sesongen og forrige sesong fordi de har denne utrolige evnen til å kjempe helt til siste fløytesignal.

– Jeg har sagt dette til spillerne mine også - ikke bare til min sønn og min datter. Det er ikke flaks. Noen ganger, som i det 94. minutt mot Leicester, får de et straffespark som du undrer deg over. Det var bakgrunnen for min kommentar, og det var slett ikke meningen å stemple Sadio Mané som en slik type spiller. Dommeren og VAR konkluderte med at det var straffespark. Så kanskje tok jeg feil når jeg ikke syntes det var straffespark.

– Jeg var feil fyr til å synes at det ikke var straffespark. Som Jürgen sier, kjenner han Sadio bedre enn meg. Jürgen forsøker å være positiv, når han sier at Sadio ikke er slik.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.11.2019 kl 21:59

– Jeg er ikke uheldig

Oxlade-Chamberlain snakker om alle skadeoppholdene.

+
17.11.2019 kl 17:51

– Jeg blir aldri lei av å hylle Klopp

Firmino forteller hva han liker ved Liverpool-manageren.

+
17.11.2019 kl 15:11

– Det var da jeg fortalte Klopp om Alisson

Liverpool-spiller tipset om Alisson.

+
17.11.2019 kl 13:32

– Å høre You'll Never Walk Alone var en utrolig opplevelse

Tidenes aller første Anfield-møte mellom Liverpool og Everton endte med 1-0-seier til de blåkledde.

+