Pep Guardiola:– Det var ikke meningen å stemple Mané

Det virker som Pep Guardiola angrer litt på helgens uttalelser om Sadio Mané..

6. nov 2019 kl 17.45 Einar Kvande

Pep Guardiola har nyansert tidligere uttalelser om at Sadio Mané har en tendens til å falle lett i straffefeltet.

Under pressekonferansen foran Manchester Citys Champions League-kamp mot Atalanta ble City-manageren konfrontert med sine uttalelser om Mané, og fikk spørsmål om hvorfor han hadde kritisert Liverpool-angriperen i etterkant av Manchester Citys seier over Southampton.

– Noen ganger filmer Mané, mens han andre ganger har evnen til å score utrolige mål i siste minutt. Han er et talent, lød den opprinnelige uttalelsen til Guardiola.

Konfrontert med dette foran kampen i Italia, utdypet i alle fall Guardiola hva han mente.

– Det er ikke flaks

– Min sønn og min datter sier alltid at Liverpool er heldige når de vinner i siste minutt. Jeg sier til dem at de ikke er heldige. Liverpool har gjort dette så mange ganger denne sesongen og forrige sesong fordi de har denne utrolige evnen til å kjempe helt til siste fløytesignal.

– Jeg har sagt dette til spillerne mine også - ikke bare til min sønn og min datter. Det er ikke flaks. Noen ganger, som i det 94. minutt mot Leicester, får de et straffespark som du undrer deg over. Det var bakgrunnen for min kommentar, og det var slett ikke meningen å stemple Sadio Mané som en slik type spiller. Dommeren og VAR konkluderte med at det var straffespark. Så kanskje tok jeg feil når jeg ikke syntes det var straffespark.

– Jeg var feil fyr til å synes at det ikke var straffespark. Som Jürgen sier, kjenner han Sadio bedre enn meg. Jürgen forsøker å være positiv, når han sier at Sadio ikke er slik.

Liverpool - Manchester City spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]