Salah kan bli tatt ut i OL-troppen

Mohamed Salah risikerer å gå glipp av neste års sesongstart for Liverpool.

21. nov 2019 kl 16.52 Arve Vassbotten

Egypt har kvalifisert seg for OL i Tokyo neste år etter at de vant afrikamesterskapet for U23.

I OL er det først og fremst spillere som er født etter 1. januar 1997 som kan benyttes, men i tillegg kan hvert lag ha med tre eldre spillere. Dermed er Salah høyaktuell for å bli tatt ut til mesterskapet.

– Fantastisk spiller

– Jeg er så stolt av hva Salah gjør med Liverpool. Han er en fantastisk spiller og gjør hele nasjonen stolt. Men det er for tidlig å snakke om jeg vil ta han ut til Tokyo 2020. Jeg må tenke på hvilke spillere laget mitt trenger, og så vil jeg offentliggjøre det, sier Egypts U23-trener Shawky Gharib ifølge BBC.

Turneringen spilles fra 22. juli til 8. august 2020. Om Salah blir tatt ut, vil han nok gå glipp av starten på neste sesong siden han vil få to-tre uker ferie etter at OL er avsluttet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]