Selvsikker nøkkelspiller før toppkampen

De Bruyne har aldri vunnet på Anfield før, men han er fortsatt selvsikker før møtet med Liverpool.

7. nov 2019 kl 20.39 Jens Hapnes Rege

Kevin De Bruyne er sannsynligvis den viktigste spilleren i Manchester Citys stjernegalleri. Belgieren, som har rukket å bli 28 år gammel, har allerede levert ti målgivende pasninger denne sesongen, i tillegg til å ha funnet nettmaskene to ganger.

De Bruyne har vært på det tapende laget i alle kampene han har spilt på Anfield. Allikevel er han selvsikker før Citys tur til Anfield.

– Profesjonelle spillere vil spille i store atmosfærer. Det er dette vi trener hele livet for. Vi vil vinne titler og være best - for å gjøre det må vi vinne mot de beste, sier han til Mirror.

KREATIV NØKKEL:
KREATIV NØKKEL:  De Bruyne har allerede nådd et tosifret antall målgivende.

Belgieren mener at måten Liverpool forsvarer seg på er det mest utfordrende i møtene, og legger spesielt vekt på presspillet Klopp har implementert.

– Det er ikke mange lag som forsvarer seg på den måten, det mest spesielle er at de gjør det hele tiden. De er vant til det, og det blir uvant for oss på søndag.

Han påpeker også at forspranget Liverpool har bygd opp er stort, men at det ikke påvirker City-spillerne.

– Vi ønsker å være foran, men vi har tapt poeng. Vi må bare gjør vår jobb, være fokuserte og forberede oss bra, sier han avslutningsvis.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]