– Vi har kanskje ikke vært på vårt beste

Robertson ønsker at fansen skal nyte kampene i større grad.

26. nov 2019 kl 18.42 Kenneth Baraas

Kampene kommer tett for Liverpool-spillerne fremover, og i morgen venter nok en viktig kamp.

Napoli kommer på besøk, og med seier kan Liverpool sikre både gruppeseier og avansement til sluttspillet av Champions League.

Andy Robertson har hørt om den noe problematiske situasjonen i Napoli-laget, men tror ikke det vil påvirke morgendagens kamp på Anfield.

– Jeg har ikke lest så mye om hva som har skjedd i Napoli, men de har en jobb de skal gjøre, og det er å få et positivt resultat i morgen kveld, og det kan de, sier skotten.

– Napoli vil ønske revansje etter at vi stoppet dem fra å gå videre forrige sesong.

– De har en veldig god manager, og er sterke taktisk. Kampene mellom oss har vært jevne, men vi vet at vi kan gi alle problemer. Det er opp til oss å være 100 prosent i morgen kveld. Dersom vi er det så tror vi at vi kan gi dem problemer.

Ønsker mindre spennende kamper

Venstrebacken fikk spørsmål om Liverpool ikke har vært på sitt aller beste denne sesongen, til tross for tabelltopp i både den hjemlige ligaen og mesterligaen.

– Jeg er ikke helt enig i det. Vi har hatt noen spesielle kamper på ulike måter. Vi har 37 poeng i Premier League, og du kan ikke gjøre det så mye bedre enn det - men vi er et lag som alltid ønsker perfeksjon.

– Vi har kanskje ikke vært på vårt beste enda og det vil være fint når det skjer. Supporterne vil like en kamp der de kan sitte i de 10 siste minuttene og nyte det uten å bite negler, avslutter Robertson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]