Trent:– Dette er noe å være stolt av

Trent Alexander-Arnold fløy høyt, både på og av banen, i går.

27. des 2019 kl 12.45 Kenneth Baraas

Den unge høyrebacken spilte seg til tier på Liverpool.no sin spillerbørs etter gårsdagens maktdemonstrasjon mot Leicester.

Engelskmannen kunne nesten ikke gjort noe bedre, i en kamp han leverte to målgivende, scoring, rent bur, samt innlegget som skaffet straffesparket.

– Ja, vi spilte virkelig god fotball, spesielt etter å ha reist så mye som vi har gjort og den intense perioden vi har hatt. Hvis du ser på alt det, så ja, det er trolig vår beste prestasjon denne sesongen, sa Alexander-Arnold etter kampen, ifølge Liverpoolfc.com.

– Vi kontrollerte oppgjøret i store deler av kampen, og de hadde nesten ikke noen store sjanser. Vi er glade for å holde clean sheet og få fire mål på et sted som dette. Det er noe å være stolt av.

Sjelden vare

Alexander-Arnold er kjent for sin presise serveringsfot, men tegner seg sjeldnere på scoringslisten enn å legge til rette for sine lagkamerater.Dette var høyrebackens andre scoring denne sesongen, sist kom mot Chelsea i slutten av september.

– Jeg kommer ikke ofte på scoringslisten. Det var et godt kontringsangrep, jeg så rommet og Sadio hadde spilt en nydelig ball, så jeg tenkte «ta den på første». Det var godt å få målet, men det var de tre poengene vi kom hit for, sier Alexander-Arnold ydmykt.

Liverpool leder dermed ligaen med 13 poeng ned til Leicester på andreplass - et forsprang som kan kortes ned til elleve om Manchester City vinner sin kamp i kveld.

– Du tenker ikke engang på at du vil være 13 poeng foran, men vi er glade for å være i denne posisjonen. Vi vil ikke ta det for gitt, og vi vet at sesongen ikke er over.

– Vi er fremdeles ikke halvveis i sesongen så vi må bare fortsette å trykke på, og skaffe oss alle fordelene vi kan få, for du har sett Premier League og hvordan resultatene kan endre seg fra uke til uke. Alt kan skje, avslutter kampens bestemann.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]