Firmino ytret sin bekymring for måltørken

Brasilianeren er i scoringsform, men skal ha tatt opp temaet med manageren før det løsnet.

27. des 2019 kl 14.50 Kenneth Baraas

Liverpools angriper er i strålende form og har scoret fire mål på sine tre siste kamper. Før det var det ofte spørsmål til Jürgen Klopp om Firminos måltørke.

– Før de siste målene til Bobby, gikk det en periode hvor han ikke scoret så mye. Da forteller journalister meg «Bobby Firmino har ikke scoret på en stund», og jeg visste ikke engang om det, forteller Klopp.

– Når jeg tenker på Bobby, så tenker jeg ikke på scoringer - jeg bare tenker på hvor viktig han er.

Klopp bryr seg ikke om målene

Formen har fått en oppsving, men Firmino skal ha vært litt bekymret for tingenes tilstand før det løsnet foran mål.

– Vi hadde en liten prat fordi, han for første gang siden jeg har kjent ham, han så litt bekymret over akkurat det. Jeg fortalte ham at jeg ikke er interessert i det tallet, fordi han er den som kobler sammen våre lagdeler, sier Klopp.

– Han er så viktig for oss. Han er ikke den eneste som kan spille den posisjonen, men han kan spille den posisjonen på en helt egen måte.

Firmino viste stor glede i feiringene av sine to mål i gårsdagens kamp mot Leicester.

– Han er ikke en person som trenger å løpe til manageren etter hvert mål, men denne gangen hadde vi denne lille tingen sammen. At jeg har vært kald nok til å beholde ham på banen i disse kampene, noe jeg aldri tenkte spesielt over, så jeg tror han trengte å takke meg eller noe, det var alt, avslutter Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]